KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat ağbi yan camlardan birini bununla değerlendirebilirsin, özellikle şöför koltuğu arkası cam için,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-karavan-cami-37538329/detay
Rıfat bey, depo güzel görünüyor, güle güle kullan.
Paslanmazdan 25x140x110 cm. 385 lt. depo yaptırmak istiyorum, bu konuda adres ve usta tavsiyesi alabilirmiyim.
buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi yan camlardan birini bununla değerlendirebilirsin, özellikle şöför koltuğu arkası cam için,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-karavan-cami-37538329/detay
berkcantp' Alıntı:
Rıfat bey, depo güzel görünüyor, güle güle kullan.
Paslanmazdan 25x140x110 cm. 385 lt. depo yaptırmak istiyorum, bu konuda adres ve usta tavsiyesi alabilirmiyim.
ilhan bey,belirtiğiniz ölçülerde 1mm kalınlığında paslanmaz depoyu benim ustaya sordum, 700 tl olur dedi.ankara ostimde çok sayıda paslanmaz işi yapan esnaf var . siz yinede bir soruşturursanız iyi olur.
(bu gün bülent ustanın yanına uğradım aracınızı gördüm. elektrik tesisatı işleri ile uğraşıyordu kablonun bir ucundan tuttum (çorbada benimde tuzum var )
güle güle kullanın.
bu aralar düşünme,çizme,silme,ölçü alma,sanayilerde dolaşma ve tekrar başa dönme modundayım.
hani birşeylerde yapmadım dememek için deponun su girişini hazırladım.
Su deposu girişi için bu yöntem çok mükemmel, isabetli karar, zaten Levent bunu çok güzel uyguladı, bende bunu kullanacakdım ama projede son değişiklikde temiz su deposunu arka bagaja aldım, dışarıdan su girişine gerek kalmadı, arka kapı açılıp hemen kapının önünde duran depoya doldurulacak şekle dönüştürdüm...
Rifat, masanın şöför tarafındaki ikili koltuğuna ( tekli koltuk+dönen söför koltuğu) nasıl geçipte oturmayı düşünüyorsun, şu anda masanın yanından geçip koltuğa oturmak imkansız görünüyor...Masanın köşelerini kırık yapsanda olmaz, masayı 30 cm kısa yapsan, koltukda oturanın önünde masa kalmaz..Burayı biraz çalış...
atiladi' Alıntı:
Rifat, masanın şöför tarafındaki ikili koltuğuna ( tekli koltuk+dönen söför koltuğu) nasıl geçipte oturmayı düşünüyorsun, şu anda masanın yanından geçip koltuğa oturmak imkansız görünüyor...Masanın köşelerini kırık yapsanda olmaz, masayı 30 cm kısa yapsan, koltukda oturanın önünde masa kalmaz..Burayı biraz çalış...
Mutfağın oturma grubuna döndüğü "L" nin küçük bacağını iptal edersen, herşey çözümlenir...Mutfak tezganını biraz daha genişletip buzdolabını tezgah altına koyabilirsin...Giriş kapısının sağ tarafınada tavana kadar dar bir dolap yapıp, mutfakda kaybettiğin dolabı burada kazanabilirsin..