Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,797
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Rifat bey, kolay gelsin, hava tekrar bozmaya yüz tutuyor, elini çabuk tut, ben her gün Sincan/Fatih ayazını yiyorum.

Etiketler

emekli balıkçı' Alıntı:
Rifat Bey, güzel işler çıkarıyorsunuz,emeğinize sağlık.
İlgiyle izliyor ve öğrenmeye çalışıyorum. Yalıtım için kullan
dığınız ilk malzeme nedir? Yalıtım konusunda veya diğer ko
nularda size göre önemli gördüklerinizi de aktarırsanız, be
nim gibi istekli fakat acemilere yol göstermiş olursunuz. Ko
lay gelsin. Güzelliklerle kalın.
sn emekli balıkçı,çok teşekkürler.izolasyon olarak sert köpük kullanacaktım fakat küçük kaporta onarımlarında ısıdan dolayı köpüğün erimesi yada yanması sözkonusu.dolayısı ile birinci katı ısıya dayanıklı flex kullandım (satıcı kauçuk diyordu). ikinci katı sert köpük kullanacagım.forumu okursanız diğer arkadaşlarında çeşitli izolasyon maddelerini kullandığını göreceksiniz.ayrıca ustalık acemilik göreceli kavramlar. iletişim ve araştırma ile hepimiz biribirimizden birşeyler öğreniyoruz.dostça kalınız.

mayıstosböce' Alıntı:
Rıfat hocam kolay gelsin.
Bülent bey,çok teşekür ederim.
zaloğlu' Alıntı:
Rıfat kolay gelsin.
Görüşmeyeli karavanı bitirmişsin ::smiley:
Her şey gönlünce olsun.Yardıma her zaman hazırım.
Selamlar.
Nihat abim çok teşekkürler.karavan bitmiş değilmi ;D ;D
selamlar.
yugun' Alıntı:
Rıfat Abi kolay gelsin...
Yücel çok teşekür ederim.

berkcantp' Alıntı:
Rifat bey, kolay gelsin, hava tekrar bozmaya yüz tutuyor, elini çabuk tut, ben her gün Sincan/Fatih ayazını yiyorum.
İlhan bey,teşekkür ederim.benim zamanla sorunum yok yavaş yavaş takılıyorum.bizim batıkentte havalar sıcacık. ;D
yakında ziyaretinize geleceğim.sıcak çayınızı hazırlayın.

Rıfat bey kolay gelsin, "nerede hareket; orada bereket!" :D :D :D

Rıfat bey öncelikle selamlar.belliki sizde hem titiz hemde yaratıcısınız.Ayrıca maceracı yönünüzde kuvvetli.Hayırlı uğurlu olsun ,kolay gelsin.sizide izlerken büyük bir keyif alıyorum ve tecrübe sahibi oluyorum. Tahmin ediyorum bu ilkbahar ve yaz sezonuna tamamlamaya çalışıyorsunuz.Sağlık ve mutlulukla işlerinizi yürütmenizi temenni ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.SEVGİ ve SAYGILAR.

metin0035' Alıntı:
Rıfat bey öncelikle selamlar.belliki sizde hem titiz hemde yaratıcısınız.Ayrıca maceracı yönünüzde kuvvetli.Hayırlı uğurlu olsun ,kolay gelsin.sizide izlerken büyük bir keyif alıyorum ve tecrübe sahibi oluyorum. Tahmin ediyorum bu ilkbahar ve yaz sezonuna tamamlamaya çalışıyorsunuz.Sağlık ve mutlulukla işlerinizi yürütmenizi temenni ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.SEVGİ ve SAYGILAR.
Metin bey,ilgi ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.Yaz başına kadar karavana benzetebilirsem ne mutlu bana.
selamlar.

biraz izolasyon, biraz tesisat, biraz hareket :smiley:

SAM_1458.jpg

SAM_1454.jpg

SAM_1455.jpg

SAM_1457.jpg

SAM_1459.jpg

kayar kapının ve arka 2 kapının üstünde ki kapalı olan bölümü kesip çıkarttım. büyük bir alan izolasyon için hazır hale geldi.

SAM_1461.jpg

SAM_1462.jpg

SAM_1463.jpg

SAM_1465.jpg

SAM_1466.jpg

Rıfat ağbi kapıları sadece izalasyon için kestiysen boşuna uğraş, bence hiç gerek yoktu,
maden kestin bence oralara gömme raf yap, ön tarafınada file gerersin bir sürü ıvır zıvırı ortadan kaldırır

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi kapıları sadece izalasyon için kestiysen boşuna uğraş, bence hiç gerek yoktu,
maden kestin bence oralara gömme raf yap, ön tarafınada file gerersin bir sürü ıvır zıvırı ortadan kaldırır
Levent,kesmesem nereden baksan 1 metrekare alan boş sac olarak kalacaktı.
kayar kapıya gömme rafı düşüneyim.
teşekkürler.

Kolay gelsin.Merakla takipteyim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler