teşekkürler ilker.ilker 72' Alıntı:Rıfat abi depo işini halletmişsin. Güle güle kullan.
teşekkurler salih bey,depo paslanmazdan yapıldı.depoyu sandık içersinde korumaya alacağım.salih çal' Alıntı:Güle güle kullanın Rıfat bey.Güzel olmuş,Levent ustam polyester kaplamıştı sizinki galvanizmi?Üzerini nasıl kaplıyacaksınız.Kolaylıklar dilerim.
yücel teşekkürler.darısı senin başına olsun.yugun' Alıntı:Rıfat Abi,
Hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor,
Selamlar,
levent,cam fiyatlarını soruşturdum,hala araştırıyorum.ankarada aldığım fiyatlar en makul olanı.zamanı gelince özel ölçülerde yaptırtacağımburalpdi' Alıntı:Rıfat ağbi yan camlardan birini bununla değerlendirebilirsin, özellikle şöför koltuğu arkası cam için,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-karavan-cami-37538329/detay
ilhan bey,belirtiğiniz ölçülerde 1mm kalınlığında paslanmaz depoyu benim ustaya sordum, 700 tl olur dedi.ankara ostimde çok sayıda paslanmaz işi yapan esnaf var . siz yinede bir soruşturursanız iyi olur.berkcantp' Alıntı:Rıfat bey, depo güzel görünüyor, güle güle kullan.
Paslanmazdan 25x140x110 cm. 385 lt. depo yaptırmak istiyorum, bu konuda adres ve usta tavsiyesi alabilirmiyim.
Atilla,çizimde gözümden kaçan birşey varsa kabaca maket yapıp hataları yakalamak lazım.oturma gurubuna yoğunlaşayım.atiladi' Alıntı:Rifat, masanın şöför tarafındaki ikili koltuğuna ( tekli koltuk+dönen söför koltuğu) nasıl geçipte oturmayı düşünüyorsun, şu anda masanın yanından geçip koltuğa oturmak imkansız görünüyor...Masanın köşelerini kırık yapsanda olmaz, masayı 30 cm kısa yapsan, koltukda oturanın önünde masa kalmaz..Burayı biraz çalış...