Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,285

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Güle güle kullanın Rıfat bey.Güzel olmuş,Levent ustam polyester kaplamıştı sizinki galvanizmi?Üzerini nasıl kaplıyacaksınız.Kolaylıklar dilerim.

ilker 72' Alıntı:
Rıfat abi depo işini halletmişsin. Güle güle kullan.
teşekkürler ilker.
salih çal' Alıntı:
Güle güle kullanın Rıfat bey.Güzel olmuş,Levent ustam polyester kaplamıştı sizinki galvanizmi?Üzerini nasıl kaplıyacaksınız.Kolaylıklar dilerim.
teşekkurler salih bey,depo paslanmazdan yapıldı.depoyu sandık içersinde korumaya alacağım.
yugun' Alıntı:
Rıfat Abi,
Hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor,
Selamlar,
yücel teşekkürler.darısı senin başına olsun.

Rıfat ağbi yan camlardan birini bununla değerlendirebilirsin, özellikle şöför koltuğu arkası cam için,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-karavan-cami-37538329/detay

Rıfat bey, depo güzel görünüyor, güle güle kullan.
Paslanmazdan 25x140x110 cm. 385 lt. depo yaptırmak istiyorum, bu konuda adres ve usta tavsiyesi alabilirmiyim.

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi yan camlardan birini bununla değerlendirebilirsin, özellikle şöför koltuğu arkası cam için,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-karavan-cami-37538329/detay
levent,cam fiyatlarını soruşturdum,hala araştırıyorum.ankarada aldığım fiyatlar en makul olanı.zamanı gelince özel ölçülerde yaptırtacağım

berkcantp' Alıntı:
Rıfat bey, depo güzel görünüyor, güle güle kullan.
Paslanmazdan 25x140x110 cm. 385 lt. depo yaptırmak istiyorum, bu konuda adres ve usta tavsiyesi alabilirmiyim.
ilhan bey,belirtiğiniz ölçülerde 1mm kalınlığında paslanmaz depoyu benim ustaya sordum, 700 tl olur dedi.ankara ostimde çok sayıda paslanmaz işi yapan esnaf var . siz yinede bir soruşturursanız iyi olur.
(bu gün bülent ustanın yanına uğradım aracınızı gördüm. elektrik tesisatı işleri ile uğraşıyordu kablonun bir ucundan tuttum (çorbada benimde tuzum var ;))
güle güle kullanın.

Rifat bey, ellerinize sağlık.
Bizde Ostim de 1,5 mm kalınlığında paslanmaz depo 850 TL ustayla birlikte fiyat aldık.

bu aralar düşünme,çizme,silme,ölçü alma,sanayilerde dolaşma ve tekrar başa dönme modundayım.
hani birşeylerde yapmadım dememek için deponun su girişini hazırladım.

SAM_1002.jpg

SAM_1003.jpg

SAM_1004.jpg

Su deposu girişi için bu yöntem çok mükemmel, isabetli karar, zaten Levent bunu çok güzel uyguladı, bende bunu kullanacakdım ama projede son değişiklikde temiz su deposunu arka bagaja aldım, dışarıdan su girişine gerek kalmadı, arka kapı açılıp hemen kapının önünde duran depoya doldurulacak şekle dönüştürdüm...

karavanım olabilirse aşağıda resmini çizmeğe çalıştığım gibi olacak.

SAM_1022.jpg

SAM_1020.jpg

Rifat, masanın şöför tarafındaki ikili koltuğuna ( tekli koltuk+dönen söför koltuğu) nasıl geçipte oturmayı düşünüyorsun, şu anda masanın yanından geçip koltuğa oturmak imkansız görünüyor...Masanın köşelerini kırık yapsanda olmaz, masayı 30 cm kısa yapsan, koltukda oturanın önünde masa kalmaz..Burayı biraz çalış...

atiladi' Alıntı:
Rifat, masanın şöför tarafındaki ikili koltuğuna ( tekli koltuk+dönen söför koltuğu) nasıl geçipte oturmayı düşünüyorsun, şu anda masanın yanından geçip koltuğa oturmak imkansız görünüyor...Masanın köşelerini kırık yapsanda olmaz, masayı 30 cm kısa yapsan, koltukda oturanın önünde masa kalmaz..Burayı biraz çalış...
Atilla,çizimde gözümden kaçan birşey varsa kabaca maket yapıp hataları yakalamak lazım.oturma gurubuna yoğunlaşayım.

Mutfağın oturma grubuna döndüğü "L" nin küçük bacağını iptal edersen, herşey çözümlenir...Mutfak tezganını biraz daha genişletip buzdolabını tezgah altına koyabilirsin...Giriş kapısının sağ tarafınada tavana kadar dar bir dolap yapıp, mutfakda kaybettiğin dolabı burada kazanabilirsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri