Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,285
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

kulanım su deposunu adım.115litre.

SAM_0647.jpg

Etiketler

üstten su girişi ve hava tahliye çıkışı

SAM_0650.jpg

yandan zemine en yakın noktadan hidrofora bağlanacak su çıkışı

SAM_0648.jpg

SAM_0649.jpg

bu gün depoya balkonda su doldurdum.sızdırmazlık testinden geçerse montaj sırası gelinceye kadar bir köşede bekleyecek.

Güle güle kullan Rıfat. Güzel olmuş iyi işçilik var öyle görünüyor.

centilmen' Alıntı:
Güle güle kullan Rıfat. Güzel olmuş iyi işçilik var öyle görünüyor.
istediğim kalitede işçilik olmasada idare eder.bu saatten sonra önemli olan kullanım süresince kaynaklı herhangi bir yerden su sızdırmaması.

sağolasın . selamlar.

Güle güle kullan oldukca güzel görünüyor, depoyu nereye monte edeceksin.??

Rıfat ağbi güle güle kullan :smiley:, bence yol yakınken iki çıkış yaptır,
kaça mal oldu

atiladi' Alıntı:
Güle güle kullan oldukca güzel görünüyor, depoyu nereye monte edeceksin.??
teşekkürler.depoyu ,şoför koltuğunun hemen arkasındaki 50cm lik ölü bölgeye montajlayacağım.

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi güle güle kullan :smiley:, bence yol yakınken iki çıkış yaptır,
kaça mal oldu
teşekkerler levent,iki çıkışlı düşündüm ama diğer çıkış projemi enaz 5cm saptırıyor. onun için vazgeçtim.kısmet olurda karavanla biryerde park edecek olursam kulaklarını çınlatıp öylece park
edeceğim. ;D
daha önce belirmiştim.200 tl

yaybek' Alıntı:
Rıfat abi deponuz hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel görünüyor.
teşekkürler yusuf,umarım sonuda güzel olur.tekrar sabırlar diliyorum.

Rıfat bey depolar hayırlı olsun. Siz de kış günlerinde pek boş durmuyorsunuz ;) :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Rıfat bey depolar hayırlı olsun. Siz de kış günlerinde pek boş durmuyorsunuz ;) :smiley: :smiley:
haşmet bey, teşekkürler.bu kış yapabildiğim kadar ön hazırlık yapmak.bahar ayllarında kesip biçme ve montaj işleri yapmak.

Rıfat bey sızı tebrık ederım . Ayrıca da yapan ustanın gozlerınden operım. Aman kardesım kıytırık bır dus teknesı ıcın ne ugraşmıstım. Yok şoyle olmaz , boyle olur Yok kıvıramayız . Dıyorum ya sizin usta ıle ıyı gecınmekte yarar var . Çunkı benım de daha ıkı adet su deposuna ıhtıyac var . Eger zorda kalırsam belkı sızden yardım ısteyebılırım . Neme lazım ustayla iyi gecınmek gerekır.
Selamlar.

orbay74' Alıntı:
Rıfat bey sızı tebrık ederım . Ayrıca da yapan ustanın gozlerınden operım. Aman kardesım kıytırık bır dus teknesı ıcın ne ugraşmıstım. Yok şoyle olmaz , boyle olur Yok kıvıramayız . Dıyorum ya sizin usta ıle ıyı gecınmekte yarar var . Çunkı benım de daha ıkı adet su deposuna ıhtıyac var . Eger zorda kalırsam belkı sızden yardım ısteyebılırım . Neme lazım ustayla iyi gecınmek gerekır.
Selamlar.
mehmet bey,bende çok titizim(belki iyi bir huy değil ) ama hakikaten iyi bir usta buldum.nezaman ihtiyacınız olursa size yardımcı olmaktan mutlu olurum.
duş teknesini istediğim ölçü ve biçimde ustama yaptırabileceğimi bana anımsattığınız için ayrıca teşekkürler.(aklımda çelik duş teknesi yoktu doğrusu)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri