Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,783
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Evet hızlı ve temiz iş, valla şaşırdım bende, demekki biz ölmüşüz, hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın...

Etiketler

[SIZE=small]İsmail bey,

Önce kolay gelsin diyeceğim ama sizde nerdeyse kuyruğa gelmişsiniz. ;)

Yatak üstü tavan pencereniz sanırım içten açılıyor ama resimlerden tahmin edemediğim için,sormak istiyordum; pencereniz, yalnız yaz sıcakları açısından değil, acil çıkış yolu olarak da kullanılabilecek iç ebatlarda ve yapıda mı?
Bildiğiniz gibi mutfakta olası bir talihsizlik arka bölümü kitleyebilirde.[/SIZE]

İsmail bey maşallahınız var. zevkle takip etmekteyim çalışmalarınızı. çok güzel bir karavan çıkıyor ortaya. ellerinize sağlık.

İsmail bey, masayı duvara tutturduğunuz nesne ne menem bişeydir, ve nereden tedarik edilir, yakın foto göremediim için anlayamadım..

Arif bey, ilginizden ziyade Motive etmeniz konusunda çok teşekkür ederim, Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.

Ah be Mehmet abicim, senin ve yengemin uğraşları yanında bizimki çocuk oyuncağı kalıyor, allah sizlerden razı olsun, sizlerin sayesinde bilgi edinmemizin yanında, Cesaret sahibi oldum,
Koşturmaca dan dolayı bir türlü uğrayamadım, ilk tanıştığımız zaman, konuştuğumuz gezi proğramları hala geçerli. Saygılarımla.

Rica ederim Sayın Aka,
Ölmüşüz tabirini bende paylaşıyorum, Yılların çalışma hayatı sonrası, bir yıllık emeklilik süresini gerçek bir tembellikle geçirdim, hazırlıklarım uzun süre önce başlamış olduğu için, en az beş yıllık planlama ve malzeme toplama sonrası, istediğim araç bulunduğu gibi hemen uygulama başlamış oldu, allah herkesin gönlüne göre versin.

Sayın Evliya çelebi2,
İsteyip te olmadı dediğim şeylerden biriside, büyük boy havalandırmayı arka yatak üstü için almış olupta, üst atkılardan dolayı öne takmak zorunda olmam, hem acil haller, hemde araç içinde yatarken de yıldızlardan mahrum kalmamaktı.
Olmadı, şimdi 50x80 yerine 50x50 ölçüleriyle yetinmek zorundayım, allah göstermesin zora kalındığında o ölçü dende çıkılabilir sanıyorum. Sevgi ve Saygılarımla.

Yusufcum çok teşekkür ederim. Bu tarz motive edici sözler inan kişiye gaz verebiliyor. Allah razı olsun. Sevgilerimle.

Ahmet bey Maşallah içinde, ilginiz içinde çok teşekkür ederim, Sevgi ve Saygılarımla.

Sayın Aka,
70 cm boyunda kesilmiş, erkek-dişi iki parçadan oluşan Aluminyum profil ve 2 kademede kırılabilen krom kaplama bacak.
Sahibinden.com dan kapıda ödeme olarak alış veriş yaptığım Candan bir kişi.
Ankara dan
[SIZE=78%] [/SIZE] Rıfat Zafer Uğurlu
0 (532) 212 94 47

GRNT06~3.JPG

GRNT37~2.JPG

Teşekkürler İsmail bey.

İsmail bey kardeşim
Bahsi geçen gezi programını sonuna kadar zorlayıp başaralım.
Ne dersın. :smiley: :smiley: :smiley:

Kesinlikle Mehmet abicim,
Allahın izniyle Şartlar oluştuğu an, sonuna kadar zorlayacağız, tabii o zamana kadar başka planlar yapabiliriz.
ÖRNEK: Kırklareli Demirköy iğne ada sınırından başlayan, Gürcistan Batuma kadar sahil şeridinden. Yaklaşık üç, dört ay sürecek,
3000 km.lik gerçek bir Karadeniz turu, ;D :D ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler