Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,791
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

BİBS' Alıntı:
Kesinlikle Mehmet abicim,
Allahın izniyle Şartlar oluştuğu an, sonuna kadar zorlayacağız, tabii o zamana kadar başka planlar yapabiliriz.
ÖRNEK: Kırklareli Demirköy iğne ada sınırından başlayan, Gürcistan Batuma kadar sahil şeridinden. Yaklaşık üç, dört ay sürecek,
3000 km.lik gerçek bir Karadeniz turu, ;D :D ;)
mehmet_mtrs' Alıntı:
İsmail bey kardeşim
Bahsi geçen gezi programını sonuna kadar zorlayıp başaralım.
Ne dersın. :smiley: :smiley: :smiley:

Mehmet ve İsmail Bey,
Özeti bile güzel ,programınızda biryerlerde karşılaşmak umuduyla...(benim programıma çok benziyor da...)

Etiketler

Başlığınızı geç gördüm.
karavan yapım aşamasında kolaylıklar diliyorum.

Teşekkür ederim Rıfat bey, sizlerede kolay gelsin takip ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.

İnşallah Arif bey, Görüşmek üzere.

baştan sona okudum cok güzel oldu karavanınız . izalasyonda kullandıgınız malzemeyi nerden nasıl alabilirim yardımcı olurmusunu sayın BİBS

Sayın Berk,

şoför kapısından inilip, yakıt depo kapağının altına gelen yere, el uzatarak kolayca ulaşabilecek bir vana koyduk. Sevgi ve Saygılar.

DSC03209.JPG

umarım yardımcı olabilmişimdir.

DSC03208.JPG

Sayın DR.ÖZHAN,
İlginize çok teşekkür ederim. İzolasyon malzemesinin teminine gelince , Karavan yapımı ve malzeme temini konlarının tümünde olduğu gibi, izolasyon içinde Levent Özerbil Bey destek vermiş bulunmakta,
huzurlarınızda tüm destekleri için Levent beye de Teşekkür ediyor, iletişime geçtiğinizde, güler yüz ve dürüstlüğü ile yardımcı olacağına inanıyorum. Sevgi ve Saygılarımla.

Levent Özerbil : 532 641 07 72

ilginiz için cok teşekkur ederim ismail bey hafta içi arıyacağım Levent Beyi

İsmail bey kolay gelsin son zamanlarda siteye fazla giremediğim için başlığınızı kaçırmışım biz görene kadar siz karavanı bitirmişsiniz güzel ve titiz çalışma olmuş elinize sağlık.

Bende Karabağlar'da oturuyorum sakıncası yoksa sizi ziyaret etmek ,karavanınızı yakından görmek isterim isterim .

Cep 533 561 49 59 Selamlar

Teşekkürler İsmail bey. Yeterince açık ve güzel bir uygulama olmuş. Ben yeni yeni merak duymaya başladım karavana onun için bilgi edinmek istiyorum. Sizin karavanınız bana çok iyi bir örnek oldu yerleşim planı olarak 3 aşağı 5 yukarı bende böyle bir plan hayal etmiştim. Tabi benim karavan sahibi olmam için veya kendi karavanımı yapmam için daha uzun yıllar önümde olsa da, şimdiden araştırıp daha çok şey öğrenmek istiyorum ve anlamaya çalışıyorum. İlginiz için Teşekkür ediyorum tekrar. Saygılarımla.

Cengiz bey Teşekkür ederim, Her zaman beklerim. 0532 525 44 46

Sayın Berk, Allah gönlünüze göre versin, niyetine girdikten sonra gerisi gelir, yardımcı olabilirsek mutluluk duyarım. Sevgi ve saygılar.

Merhaba Değerli Karavancı Dostlar,
Uzun süreden beri takip etmiş olduğum, Gezenbilir Karavancıları arasında paylaşılan Güzel ve değerli bilgilerin yanında, olumsuz paylaşımlarda oluyor, bunların başını da Karavan Ruhsatı konusundaki olumsuz haberler çekiyor.
Bu tarz söylentilerden etkilenmemek tabiiki elde değil, fakat şunu kesin olarak söyleyebilirim, bu olay tamamen Asker ocağındaki askerlik kısaldı dedikoduları ile aynı. :D

Yapılan Proje onay çalışmalarım , bugün 14:30 da alınan TÜV randevusu sonucu, tamamlandı.
Eksoz muayenesi dahil 180 küsür tl maliyet ile onay alıp, Ruhsatın değişmesi için emniyete müracaat ettim, Ruhsat bedeli 120 küsür tl ödeyerek, yeni ruhsatımı, yarın alabileceğim söylendi.
[SIZE=small]M1-S1 - Motorkaravan olarak kayıtlı ruhsatı yarın sizlerle paylaşabileceğimi sanıyorum. Saygılarımla.[/SIZE]

DSC03215.JPG

DSC03217.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR