Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,409
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs)

Evet Mehmet abi güzel ifade etmiş, hep buralarda olun. Selamlar

Etiketler

İsmail bey, karavan sevdasına ara vermişsiniz, hayırlısı olsun. Ben de 2 kere karavanımı sattım, sonra dayanamayıp 3. karavanıma sahip oldum. Sizi kısa süre sonra yine aramızda yeni karavanınızla göreceğimize inanıyorum :smiley:

İsmail Hocam; evin ve yaşamın bir parçası olan benimde örnek aldığım karavanınızı satmışsınız.Umarım en kısa zamanda daha güzel bir karavana kavuşmanızı dilerim. Esen kalın.

Değerli Karavan Sevdalıları, Saygıdeğer Büyüklerim ve Sevgili Arkadaşlarım,
2014 yılı Nisan ayında, sizlerin yazmış olduğu son satırların ve geri dönüş için yazılan iyi dileklerin sonucu, uzun bir aradan sonra, kafanızı şişirmek için, yine aranızda olmaktan mutluyum.
İlk karavan deneyimim sayesinde, tanışmış olduğum arkadaşlarım ile görüşmeye devem ettiklerim ve hiç görüşemediğim arkadaşlar olsun, şu ana kadar edinmiş olduğum tecrübelerimde, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Aradan geçen 3 yıl içinde hayaller ve tecrübe edinme çabalarım devem etti. Güzel dostluklar edindim. Yaklaşık iki haftadır arayış içinde olduğum aracımı da, hafta başı itibari ile 2012 model 15m3 179 bin km. citroen jumper olarak bulmuş durumdayım, hazır olan ve bundan sonraki ihtiyaçlarım için plan ve çalışmalarım devem ediyor. Saygı ve Sevgilerimle.
IMG_6575.jpg

Merhabalar
ufak tefek eksikler haricinde karavanımız tamamlandı.
Metalik renk dışında her hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım,
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yollarda görüşmek dileği ile.
Sevgi ve Saygılarımla.

IMG_1936.JPG

IMG_1937.JPG

IMG_1938.JPG

Rengi on numara olmuş
Bol bol gezmeler Allah kazalardan belalardan korusun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili Milannbaros ve Kağan öner arkadaşlarım,

Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, sizlerinde hayallerinizin gerçek olması dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.
Çabuk sıkılma gibi bir durum söz konusu olamayacağı gibi, tüm fikirlere saygı lı olma düşüncesi ile malum sitedeki yap sat karavan cıların fiyatlarına karşı , acizane, bir tepki olarak ilan vermiş bulunmakta olup, bir nevi reklam yapmış oluyor, reklamında etkili olduğunu , hayırlı olsun yerine , aklınca laf sokan arkadaşlar sayesinde , anlayabiliyoruz.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR