Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,413
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs)

Yarından itibaren yaz geliyor diyebiliriz samicim, çalışan arkadaşlarıda düşünerek hafta sonu için 1 veya 2 gece konaklamalı bir etkinlik fena olmaz, saim abide gelsin ona göre birşeyler yapalım, organize işi sende, acizana bir fikir vericek olursam, Selçuk pamucak sahili bu dönemde çok uygun, sevgi ve saygılarımla.

Etiketler

BİBS' Alıntı:
Yarından itibaren yaz geliyor diyebiliriz samicim, çalışan arkadaşlarıda düşünerek hafta sonu için 1 veya 2 gece konaklamalı bir etkinlik fena olmaz, saim abide gelsin ona göre birşeyler yapalım, organize işi sende, acizana bir fikir vericek olursam, Selçuk pamucak sahili bu dönemde çok uygun, sevgi ve saygılarımla.
Allah gönlünüzegöre,Yolunuzu güzelliklerle döşesin.Sevgiler.

Adil Bey, teşekkür ederim. Bu taraflarda olursanız sizin de aramızda olmanızı arzu ederiz.

İsmail Abi, bu arada ben de tamamen toparlanırım, daha iyi olur.

derindeniz1' Alıntı:
Adil Bey, teşekkür ederim. Bu taraflarda olursanız sizin de aramızda olmanızı arzu ederiz.
Teşekkür ederim.Benim yolum uzun.Batı karadeniz.Eylül veya ekimde görüşeceğimizi düşünüyorum.Yeterki sağlık olsun.Sevgilerle kalın.

Çok teşekkürler. Karadeniz Bölgesi uygun koşullar oluştuğunda ilk gitmeyi ve süre kısıtlaması olmadan

gezip görmeyi istediğim bölge. Gönlünüze göre olsun.

karavnınız çok güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle inşallah kısa zamanda banada nasip olur kendi karavanımı yapmak

İsmail Bey, daha önce topiğinizi ve karavanınızın resimlerini görmeme rağmen herhangi bir mesaj yazmadığımı farkettim. İşyerinde mesajlara hızla bakıp sonra akşam evde yazarım diyorum bazen unutuyorum. gecikmiş olsa da mesajımı şimdi yazayım dedim.

Karavanınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

baylaz' Alıntı:
karavnınız çok güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle inşallah kısa zamanda banada nasip olur kendi karavanımı yapmak

Zeki bey, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim sizde arzu ettiğniz şekilde bir karavan sahibi olursunuz. Herşey gönlünüzce olsun der, Sevgi ve Saygılarımı sunarım.

aslanahmet' Alıntı:
İsmail Bey, daha önce topiğinizi ve karavanınızın resimlerini görmeme rağmen herhangi bir mesaj yazmadığımı farkettim. İşyerinde mesajlara hızla bakıp sonra akşam evde yazarım diyorum bazen unutuyorum. gecikmiş olsa da mesajımı şimdi yazayım dedim.

Karavanınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

Aslanım Ahmedim Hakan beycim, İlginiz ve açık sözlülüğünüz için çok teşekkür ederim,
Gönüller beraber olduğu sürece,
Yazmak veya yazmamak, işte bütün mesele, bunun önemli olmadığını kabul edebilmek,
Sonuçta, çok güzel bir paylaşım sitesini takip ediyor, bu paylaşımlarla gurur duyuyor,
herkesin gönlüne göre, bir karavan sahibi olması için dua ediyor,
çok sık okuyup yazamasakta, kimsenin alınmıyacağını biliyoruz. Sevgi ve Saygılarımla.

Değerli Karavan dostları,
Uzun süredir takip edemediğim, Gezenbilir Kütüpanesinde ki, Karavan Sevdalıları bölümünde, yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin der, yeni karavan yapmaya başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi sunar, Hayal kurup bilgi sahibi olmaya çalışarak (elbet birgün) düşüncesinde olan arkadaşlarımada, vazgeçmeden hayal etmeye devam ettiklerinde herşeyin gönüllerine göre olacağı gerçeğini hatırlatmak isterim.

Geçmişteki yaşadıklarımız ve paylaşdıklarımız dan anlaşılacağı gibi, çok arzu ederek yapmış olduğumuz Motokaravanım, gönlüme göre olsada, yapmış olduğumuz geziler maalesef gönlüme göre olmadı, Nankörlük olarak algılanmasını istemem, şükürler olsunki imkanlar doğrultusunda, gezmeye çalıştık,
Bundan sonrası için, uzunca bir süre gezme şansım olmadığı için, Moto karavanımın Garajda durması yerine, birbaşka karavan sevdalısının hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olabilir düşüncesi ve benimde boşuna vergi, sigorta ile uğraşma derdimin ortadan kalkması rahatlığı ile elden çıkarmaya karar vermiş, bu düşüncemi Sayın Atiladi, Sayın Derindeniz gibi üye arkadaşlarımla yaz başında paylaşmış, biraz daha bekleme kararı ile bugünlere gelmiş bulunmaktayım. Yardımlarınızı bekliyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.

Geçmiş bilgiler yanında Hatırlatma amacı ile birkaç bilgi paylaşımı yapmak gerekirse,

2007 Model Fiat Ducato - 15 m3 - Power 160

DSC03735.JPG

DSC03739.JPG

DSC03738.JPG

DSC03734.JPG

İç ölçüleri ve yerleşim planı yanında, Mavi ve Gri tonların yer aldığı iç mekan,

33 proje.JPG

DSC03269.JPG

44.JPG

45.JPG

Geçmişteki bilgilere bakılabileceği gibi, her konuda bilgi için ulaşabileceğiniz telefonum
532 525 44 46 İsmail Seçen

Yapılması gereken, tesisatı hazır olan - Güneş enerji paneli
tesisatı hazır olan - mobil klima (ısıtma soğutma)

sayın bibs merakım neden gezileriniz gönlünüze göre olmadı özel nedenlermi yoksa türkiyedeki kamp alanlarıyla ilgili problemlermi,biraz açarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

suat54' Alıntı:
sayın bibs merakım neden gezileriniz gönlünüze göre olmadı özel nedenlermi yoksa türkiyedeki kamp alanlarıyla ilgili problemlermi,biraz açarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

BİBS dostumuzun sunumunda satır aralarını okumak(okumamak) gerekir bence.Sorunlar ortak olsa idi,açıklardı herhalde.
Bence sorunu kendisi yaşar,gerektiğinde de paylaşır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR