Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,417
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs)

Hayır hayır,Sayın Suat54, tam açıklama yapamayarak yanlış anlaşılmalara yol açtığım için özür dilerim, tamamen kişisel, ne kamp alanı nede başka bir konu, zamansızlık dersem daha doğru olacak gibi.
Allah başımızdan eksik etmesin, bakıma muhtaç anne babalarımızı yanlız bırakamadımız için.
Sevgi ve Saygılarımla.

Etiketler

Seyfettin abimin dediği gibi karavan sevdalılarını ilgilendirecek olumsuzlukların yanında, olumlu şeyleride kesinlikle paylaşıma gerektiğinde tartışmaya açacağıma emin olabilirsiniz. Dediğim gibi zamansızlık, Bu yıl yapmış olduğum (kaçamak) batı karadeniz turunu bile paylaşamadım, sadece gönlümün amasrada kaldığını söyliyebilirim. Sevgi ve Saygılarımla.

BEĞENDİK.JPG

BEĞENDİK SAHİLİ.JPG

İĞNEADA.JPG

FATÄ°HÄ°N TOP Ä°MALATHANESÄ°.JPG

BİBS' Alıntı:
Seyfettin abimin dediği gibi karavan sevdalılarını ilgilendirecek olumsuzlukların yanında, olumlu şeyleride kesinlikle paylaşıma gerektiğinde tartışmaya açacağıma emin olabilirsiniz. Dediğim gibi zamansızlık, Bu yıl yapmış olduğum (kaçamak) batı karadeniz turunu bile paylaşamadım, sadece gönlümün amasrada kaldığını söyliyebilirim. Sevgi ve Saygılarımla.
Amasra benimde ilk etapta gidip Kalmam gereken bir yer.Bu sene şansızlık gittiğim gün ayrılmak zorunda kaldım.Sevgiler.

Merhaba Adil abicim, Amasra ya gideceğin zaman haberim olsun, kalman ve tatmanı istediğim tad lar için telofon vereceğim.

Eğer BİBS Satılmaz ve Eskişehirden ayrılabilme imkanım olursa, beraber gitmeyi arzu ederim. Saygılarımla.

BİBS' Alıntı:
Merhaba Adil abicim, Amasra ya gideceğin zaman haberim olsun, kalman ve tatmanı istediğim tad lar için telofon vereceğim.

Eğer BİBS Satılmaz ve Eskişehirden ayrılabilme imkanım olursa, beraber gitmeyi arzu ederim. Saygılarımla.
Sevgili İsmail,şu sıralar nereye gideceğimiz konusunda kararsısız.malum Meryem hanımın Kalp problemi var.soğuktan çabuk etkileniyor.Amasra gezisini biraz havalar ısınınca gitmeyi düşünüyoruz.BİBS çok güzel ve albenisi olan bir karavan .Satılır sanırım.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Sevgilerle.

BİBS' Alıntı:

İsmail Bey kardeşim.Telefonunuz devamlı kapalı.Beni arar mısınız?

herşey gönlünüzce olur inşallah.Deneyimlerinizi paylaşırsanız,bizede cesaret vermiş olursunuz.

İsmail bey kusura bakmayın,sayfayı inceleyince gördüm,karavanı bitirmişsiniz,hayırlı olsun,darısı bize....

Merhabalar,
Yaklaşık iki yıl süresince yaşamış olduğum Karavan ile yaşam serüvenim, özel nedenlerden dolayı askıya alınmış olup, 22 ocak 2014 tarihi itibari ile BİBS el değiştirerek Simavlı olmuştur.
Bundan sonraki sahibi tarafından mutlu ve sağlıklı gezilerde kullanılması dileği ile bu zamana kadar tanışmış olduğum karavan dostlarıma, özellikle BİBS in satılmasında aracı olan Simavlı Adil abime çok teşekkür eder, kısa süre sonra tekrar aranıza dönerek yeniden karavan sahibi olabilmem için dualarınıza ihtiyacım olduğunu belirterek, tüm hakkı geçen dostlarımın, haklarını helal etmelerini rica ediyor, Görüşmek üzere diyorum. Saygılarımla.

BİBS' Alıntı:
Merhabalar,
Yaklaşık iki yıl süresince yaşamış olduğum Karavan ile yaşam serüvenim, özel nedenlerden dolayı askıya alınmış olup, 22 ocak 2014 tarihi itibari ile BİBS el değiştirerek Simavlı olmuştur.
Bundan sonraki sahibi tarafından mutlu ve sağlıklı gezilerde kullanılması dileği ile bu zamana kadar tanışmış olduğum karavan dostlarıma, özellikle BİBS in satılmasında aracı olan Simavlı Adil abime çok teşekkür eder, kısa süre sonra tekrar aranıza dönerek yeniden karavan sahibi olabilmem için dualarınıza ihtiyacım olduğunu belirterek, tüm hakkı geçen dostlarımın, haklarını helal etmelerini rica ediyor, Görüşmek üzere diyorum. Saygılarımla.

inşaallah kısa süren bir ayrılık olur sizleri tekrardan aramızda görürüz, kendi adıma bir hakkımın olduğunu düşünmüyorum ama yinede helal olsun, selamlar

Levent in sözlerine katılıyorum ,görüşmek dileği ile.

BİBS' Alıntı:
Merhabalar,
Sevgili kardeşimİsmail.Karavanınızın el değiştirmesinde aracı olduğum için çok üzgünüm.Gezenbilir sitesinde ilk olarak simaen gördüğüm ve ailecek çok hoşlandığım bir aile olduğunuz için.Dilerim en kısa zamanda yeni karavanınıza kavuşur ve güzel günlerde bir arada oluruz.
Bundan sonra hiçbir karavanın satışında araya girmem.Sende öyle söylemiştin.Kına gibi bir karavan verdin.O insan o karavana layık mı değil mi orası meçhül?Sizi seviyoruz.Sevgilerle kalın.

İsmail Bey, karavanınızın satılmasına üzüldüm. Aldırmayın, yenisine sağlık.
Adil Hocam aracılık ettiğime üzüldüm, gibi bir ifade kullanmış.Karavanınızın bayağı bir süredir kullanılmadığını, bir çözüm üretme
gereğinden bana da sözettiğinizde ne yalan söyleyeyim ben karavanınızı satmanıza taraftar olmadığımdan sesimi çıkartmadım.
Dahası, ben ''aracılık'' etmiş olsaydım elbette ben de üzülürdüm.
Selamlar, sevgiler,

derindeniz1' Alıntı:
İsmail Bey, karavanınızın satılmasına üzüldüm. Aldırmayın, yenisine sağlık.
Adil Hocam aracılık ettiğime üzüldüm, gibi bir ifade kullanmış.Karavanınızın bayağı bir süredir kullanılmadığını, bir çözüm üretme
gereğinden bana da sözettiğinizde ne yalan söyleyeyim ben karavanınızı satmanıza taraftar olmadığımdan sesimi çıkartmadım.
Dahası, ben ''aracılık'' etmiş olsaydım elbette ben de üzülürdüm.
Selamlar, sevgiler,
Üzülmemin nedeni, karavanın kadir kıymet bilene düşmemiş olması.İnsanları tanımak çok zor.Sevgiler.

İsmail.
Biz , sizi seviyoruz.
Buralardayız.
Yine gelin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR