Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,705
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Şimdiden hayırlı olsun diyelim...

gönlünüzce binip gezmek nasip olur inşallah..

Etiketler

M1-SA Motorlu Karavan Tabirindeki SA ne anlama geliyor maalesef bilmiyorum ve sormadım. Kusuruma bakmayın. ;D

DSC03211.jpg

Amiiinn, Teşekkür ederim Adaşım, Sağlıklı bir şekilde, Beraberce inşallah. Sevgilerimle.

Çıkartmada pek şık durmuş..Size ait,sizle özdeş....

utanmasam bende isteyecegim yani.. ;D ;D ;D

İsmail bey, hayırlı uğurlu olsun karavanınız.
Çok güzel, temiz ve hızlı tam anlamı ile dört dörtlük bir çalışma olmuş.
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Gezenbilir çıkartmasının altındaki tosbağa çıkartması da çok şirin durmuş.

İsmail bey,
Mutlu sona ulaşmışsınız,iyi günlerde keyifle kullanın kamperinizi.
Gezenbilir paylaşımını övmüşünüz haklısınız nezaket kuralları içinde güzel bir bilgi kaynağı ve gezi kültürü oluştu
sizlerin sayesinde. Artarak ve gelişerek gelişmeside yine sizlerin sayesinde olacaktır.
Selamlar.

İsmail bey kardeşim.
Nihayet mutlu son . Belli ki , bu işe başlamadan önce uzun uzun düşünüp çok iyi yapmış oldugun planlama sonucu Çok kısa sürede emelıne ulaştın. Valla bravo diyorum sana. Dilerim bundan sonrada işlerin hep böyle rast gitsin . Yeni ve güzel karavanınızı hayırlısıyla Allah güle güle kullanmak nasip etsın, yolunuz acık olsun. :smiley:
Selamlar.

Üstad, oldukça hızlı, alışılmışların ötesinde bir çalışma ve imalat oldu. Allah kazasız, belasız ve de cezasız kullanmayı nasip etsin.

Sayın arı,
İlginiz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bir ayağım Mersinde olduğu için, Osmaniye ziyaretim mümkün olabilir, sizleride beklerim veye adana seyhan baraj gölünde buluşuruz,
Tanışmak dileği ile Sevgi ve Saygılar.

DSC05411.JPG

DSC05441.JPG

Levent Bey,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Övmek ne demek, allah hepinizden razı olsun, Edinmiş olduğum bu bilgiler, para verip eğitim almak istesem, kesinlikle edinilemeyecek bilgiler. İnşallah bundan sonra bende yardımcı olabilir, bu güzel bilgi kaynağının gelişmesine faydalı olabilirim. Sevgi ve Saygılarımla.

DSCN2649.JPG

Teşekkür ederim Mehmet abiciğim,
İyi dileklerin arasındaki, güzel kelimelere eklenti olarak bende BERABERCE inşallah diyorum. Yengeme selamlar. Saygılarımla.

izmirde kar.JPG

Sayın abolgi,
Güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür eder, Cümlemiz için kazasız, belasız ve cezasız olsun derim. Sevgi ve Saygılar

Sayın arı,
İlginiz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bir ayağım Mersinde olduğu için, Osmaniye ziyaretim mümkün olabilir, sizleride beklerim veye adana seyhan baraj gölünde buluşuruz,
Tanışmak dileği ile Sevgi ve Saygılar.
İsmail Bey, İzmire yolumuz düşecek inşallah bu yıl geldiğimde sizi ve Mehmet Abiyi ve diğer İzmirli karavancı dostlarla ziyaret etmek isterim.
Osmaniye benim memleketim ama halen İstanbulda yaşıyorum. Osmaniyeye de senede bir kaç kez gidiyoruz. Seyahatlerimiz çakışırsa neden olmasın, tabiki buluşuruz.
Ben de bilmukabele sevgi ve saygılarımı arz ederim.

İsmail Bey,
Son aşaması da tamamlanan karavanınız hayırlı olsun;iyi günlerde, güzel gezilerde ,kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Arif bey, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

İsmail bey ruhsatınız hayırlı olsun. Karavanınızı güzel günlerde mutlulukla gezerek kullanın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR