Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

mayıstosböce' Alıntı:
Festivalde deneriz,boy boy insan olacak.

Bende olsaydım ölçü daha sağlıklı olurdu... ;D

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Haldun hariç :D

BKA, teşekkürler...

Levent, teşekkürler..

EFEF, teşekkürler, biz zaten taraklıya 4 kişi geleceğimiz için denemiş olacağız...Bundan sonrası için yine aynı kasaya, dünyada bir eşi daha olmayan çılgın iki plan üzerinde çalışıyorum, birine karar verip onu yapacağım.... Alt ve üst yatak ikisi de 190 cm olarak planlandı, Sürgüler 70cm'den 90cm'e çıkarıldığı için yatak boyu 210cm olarak bile kullanılabiliyor.. Haldun bile artık rahatlıkla yatabilir...

Yusuf teşekkürler...

İlhan abi kısmet olursa saat 14.00-16.00 arasında taraklıda olacağız...

Bu gün karavanda çalışmadım, bu günü malzeme araştırma günü yaptım, 12v ile çalışan yönsüz mobil araç tv anteni aldım, kısmet olursa yarın lcd tv ve anteni montajlayacağım...

Yönsüz anten.jpg

atiladi' Alıntı:
BKA, teşekkürler...

Levent, teşekkürler..

EFEF, teşekkürler, biz zaten taraklıya 4 kişi geleceğimiz için denemiş olacağız...Bundan sonrası için yine yine aynı kasaya, dünyada bir eşi daha olmayan çılgın iki plan üzerinde çalışıyorum, birine karar verip onu yapacağım.... Alt ve üst yatak ikiside 190 cm olarak planlandı, Sürgüler 70cm'den 90cm'e çıkarıldığı için yatak boyu 210cm olarak bile kullanılabiliyor.. Haldun bile artık rahatlıkla yatabilir...

Yusuf teşekkürler...

İlhan abi kısmet olursa saat 14.00-16.00 arasında taraklıda olacağız...

Çılgın projeni merakla bekliyorum Atilla abi... ;)

Evet Haldun sıra dışı üç proje çalışması var, üçüde 4 büyük yatabilecek şekilde, senin bile rahat edebileceğin yatak boyunda, abartmadan yazıyorum boyu 220cm olan bir basketbolcu bile rahatca yatabilecek.....Soğuk bir yayla gezisinde 4 kişilik 2 karavanın tüm ahalisini bir araya getirip, 8 kişi aynı masada yemek yiyebilecek, tek karavanda oturup gece boyu sohbet edebilecek dizaynda..

Bu emeğe ve paylaşıma şapka çıkartıyorum. Satılık veya yolculuk, gönlünüzden geçen ne ise, o olsun.

atiladi' Alıntı:
Evet Haldun sıra dışı üç proje çalışması var, üçüde 4 büyük yatabilecek şekilde, senin bile rahat edebileceğin yatak boyunda, abartmadan yazıyorum boyu 220cm olan bir basketbolcu bile rahatca yatabilecek.....Soğuk bir yayla gezisinde 4 kişilik 2 karavanın tüm ahalisini bir araya getirip, 8 kişi aynı masada yemek yiyebilecek, tek karavanda oturup gece boyu sohbet edebilecek dizaynda..

Bu cumleler bu karavanin talibini kesin arttirmistir. Haydi hayirlisi. Yalniz kucuk bir saptama ilkler hep en iyisidir Atila Hocam. Bence becerebilrsen satma derim bunu. Ya da alacak olan yasadi valla.

Teşekkürler Haldun abi, haziran sonuna kadar satılık, olmadı, karabigaya çalışma kampına gidecek karavan...

İnsel, ben bu karavanı vakit geçirmek için yaptım, bunu elimde tutarsam, bir kenara çekilmem gerekir, oysa devamında karavan ve karavancılık adına yapılabilecek çok şey var ama devamının gelebilmesi için bunun gitmesi gerekiyor..

insel' Alıntı:
Yalniz kucuk bir saptama ilkler hep en iyisidir Atila Hocam. Bence becerebilrsen satma derim bunu. Ya da alacak olan yasadi valla.

Herkes senin kadar şanslı değil İnsel ama senin ilk aracını alan kesin yaşamıştır. ;D

[attachment=1]

Benimse ilk aracımı satana kadar göbeğim çatladı. :D

[attachment=2]

Hayırlı müşteriler Atilla.

nselin ilk arabas?.jpg

Benimki.jpg

atiladi' Alıntı:

Sabırsızlıkla bekliyorum :D çizim falan yokmu ?

Teşekkürler Ahmet, kısmet neyse o olur...Bu sefer biri 12m3 diğeri 10m3 iki karavanı aynı anda yapacağım, biri imalathane olacak, plan bu....

vwcaravelle, tabiki planları ve çizimleri yarın işe başlayacak düzeyde hazır, bu gitsin içi boş yeni panelvanlar gelsinki çizimler bir anlam taşımaya başlasın...

Atilla abi bu dizaynlarinin patentini falan almalisin bence. Senin yaptigin karavani yakindan gormedim ama gercekten resimlerde bile diger gordugum butun PSA karavanlardan daha havadar ve daha kullanisli duruyor (Diger arkadasalar, yanlis anlamasin sakin). Bence en guzel yani genis masasi ve rahat gozuken genis koltuklari. Ben sahsen kampta, tatilde, rahat bir koltukta havadar kahvemi icmek, gazetemi rahat rahat huzurla okumak isterim. Bence bunu basarabilen alkovenliler ve senin yaptigin bu karavan. Alkovenlilerin fiyatlari goz onunde bulundurulursa bu benim gozdem ve yeni cilgin projeyi gercekten merakla bekliyorum. Insallah en kisa zamanda satip, yeni temiz bir arac bulursunda bizde cok merakta kalmayiz. :smiley:

Not: Hic bir karavancinin karavanini kisa zamanda satmasini dileyecegim aklima gelmezdi.:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri