Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atiladi' Alıntı:
Melih, ilgilenen ve işin bitişini bekleyenler var, önümüzdeki hafta ilanı verilecek...Ben bir sonrakinin planlamasına başladım bile...

Hadi o zaman ne diyelim hayirli satislar. Eminim daha guzelini ve iyisini yapacaksin. Ilgilenler varsa bunu hemen satta bahar ve yaz aylarinin iyi havalari ve bundan edindigin tecrubeler eklenince umuarim, ikincisi eminim sonbahar gelmeden hazir olur ve son bahardada olsa biraz gezersin.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Melih teşekkür ederim, yaz ve sonbaharın çoğunluğunu karabigada kampingde çalışıyor olacağım ayrıca bundan sonraki karavanın çoğunluk imalatını karabigada kampingde yapmayı düşündüğüm için gezmeye vakit olacağını hiç sanmıyorum, oradada beni çok iş bekliyor, önce polyester deniz bisikletlerinin tamiratları var, bahçeyede bir kaç tane bungalov imalatı yapacağım...

http://www.karadenizlitesisleri.com/

Vallahi helal Atilla abi. Hic durmadan calisiyorsun ne guzel. Bazi emekliler emekli oldum diye kahve koselerinde kalan 20-30 yillarini curutuyorlar yazik. Bu arada tesis guzel olacak ama buyuk agac sorunu sanirim hala devam ediyor. Hizli buyuyen agaclardan agaclandirma sart. Gecen son bahar dikecekdiniz, dikilmedi mi? Yoksa resimlerde benim dikkatimi mi cekmedi.

melih, geçen sene 25 adet Paulownia ektik fakat kışın tesisi 20 cm su bastı bütün fideler yok oldu, bu sene sil baştan yapacağız...

Bu gün, atık su deposunun şamandırasını göstergesine bağladım, sonra temiz su deposuna biraz su doldurup hidraforu ve tesisatı test ettim, kelepçe takmayı unuttuğum bir yerden su kaçırdı , kelepçesini takdım ve muslukdan artık su akmaya başladı...
Sonra oturup eksik kalan yapılacak işlerin bir listesini çıkardım, zaten kısa bir liste çıktı eksikleri yavaş yavaş tamamlayacağım..

Görüntü117.jpg

Görüntü118.jpg

Görüntü119.jpg

atiladi' Alıntı:
melih, geçen sene 25 adet Paulownia ektik fakat kışın tesisi 20 cm su bastı bütün fideler yok oldu, bu sene sil baştan yapacağız...

Bu kotu olmus. Paulownialar cok cabuk buyur yilda 3 metreyi bulur normalde. Su anda ortalik baya agaclik ve golge olabilirdi gitmeselerdi. Eger su yagmurlardan dolayi basitysa drenaj problemini cozmeniz yenilerini dikmeden once iyi olacaktir.

Paulownialar 10cm'lik den 150cm'e kadar çeşitli fide boylarında satılıyormuş, bizi yanılttılar, biz 10 cm'lik filiz fidelerle başladık, eğer 150cm'lik fidelerle başlasaydık dediğin gibi bugün fideleri hem kaybetmemiş olurduk hemde 2-2.5 mt olacakdı....
Tesisin önünden geçen yol tek şeritli gidiş gelişti, çift şeritli bölünmüş bulvar tipi yol çalışması yapılacağı için tüm drenaj sorunları halledildi, bu sene su basması sorunu olmayacak

Bu gün, karavandaki masa büyük ve küçük çift tabla olunca, küçük tablayı devamlı kullanmak ortalığın ferahlığı bakımından daha mantıklı geldi, küçük tabla takılı iken büyük tablaya duracağı bir yer aramaya başladım, alması ve yerine koyması kolay olmalıydı ve yolda kendine ve çevresine zarar vermemeliydi, sonunda arka kapı içinde bir yer buldum büyük tablayı kullanılmadığı zamanlar duracağı sistemi montajladım...Sonra koltuk ile buzdolabı arasından şöför mahallinr geçişdeki 10 cm'lik kırtığınn kamuflajı için yine kontraplakadan bir eşik yaptım...Daha sonra karavanın bagajındaki kontraplaklardan kalan parçaları bir dahak karavanda kullanmak üzere eve götürdüm, bagajı boşalttım, karavanın içine geçip artık lazım olmayacak ekipmanları eve taşıdım...

Görüntü128.jpg

Görüntü129.jpg

Görüntü120.jpg

Görüntü121.jpg

Artık bu güzel karavanla Taraklı karavan festivaline katılırsınız umarım.

1 Haziran çarşamba günü Taraklıda olacağız...

Kendi minderleri de konunca hakikaten güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

Sevgiyle,
BKA

Atilla ağbi ellerine sağlık güzel oldu :smiley:

Eline sağlık çok güzel oldu. Şimdiden hayırlı müşteriler dilerimki 2.ne sıra gelsin,birde 4 kişinin yatış haliyle fotosunu koyarmısın fikir sahibi olalım.

EFEF' Alıntı:
Eline sağlık çok güzel oldu. Şimdiden hayırlı müşteriler dilerimki 2.ne sıra gelsin,birde 4 kişinin yatış haliyle fotosunu koyarmısın fikir sahibi olalım.

Festivalde deneriz,boy boy insan olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri