Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Levent, duş yuvası gibi ağzı 10x10cm, derinliği 12cm plastik açılır ve kilitli kapakılı, marin dış mekan kutuları var, bulabilirsen ondan alıp prizi komple içeri almayı düşünüyorum..

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atiladi' Alıntı:
Levent, duş yuvası gibi ağzı 10x10cm, derinliği 12cm plastik açılır ve kilitli kapakılı, marin dış mekan kutuları var, bulabilirsen ondan alıp prizi komple içeri almayı düşünüyorum..
Çok daha güzel olur.
(Ben çok para verdim diye tavan klimada israr ettim, şimdi ise asabımı bozuyor.)

atiladi' Alıntı:

daha mantıklı

atilla bey, bunca yıllık karavancılık tecrübenizle yine en makul olanı siz bilirsiniz ama yer kazanmak açısından klimanın buzdolabının üzerinde olmaması, tezgahın altında olması daha mantıklı geliyor, egsoz çıkışının kayar kapıya açılması ne kadar sağlam bir sistem yapılırsa yapılsın sorun çıkartabilecek bir uygulama gibi geldi bana, sonuçta hareketli parçaların birbirine eklenmesi ne alanda olursa olsun hassaslık yaratır. tecrübeli arkadaşlarımız daha net bilgilerle yorum yapabilirler elbette ama klimanın tezgah altında olması, egsoz çıkışının kayar kapıya denk gelmemesi için anlattığınız gibi içeride banyo tarafında olması ve egsozun kupaya denk getirilmesi bana daha mantıklı geldi.

bu arada, klimayı yatağın altına, bagaja kolaysanız yine de dışarıya egsoz çıkışı koymak zorunda mısınız, yoksa bagaj alanı yeterli havalandırmayı sağlar mı ??? bu konuda bilgim yok, mümkün olduğunca kaportayı az delerek çözüme ulaşmak konusunda fikir arayışındayım sürekli, sırası gelmişken bunu da sorayım istedim. teşekkürler, iyi çalışmalar...

Araçda dış besleme 220v priz çalışmasına bu gün devam ederek mutlu sona ulaştık sanırım....Yeni priz aracın kaportasına sıfır yükseklikde oldu, üstelik kilitli, hemde standart monofaze bacaklı....Yorumlarınızı bekliyorum..

Görüntü235.jpg

Görüntü236.jpg

Görüntü239.jpg

Görüntü240.jpg

işte bu.güzel bir çalışma.montajını 180 derece döndererek yapsaydın kapak üste olurdu,yağmurlu havada (220v takılıyken) kapak şemsiye vazifesi görürdü.

rtulun' Alıntı:
işte bu.güzel bir çalışma.montajını 180 derece döndererek yapsaydın kapak üste olurdu,yağmurlu havada (220v takılıyken) kapak şemsiye vazifesi görürdü.

Rıfat beye katılıyorum 180 derece konusunda.

Kapağı özellikle ve bilerek bu yönde yaptım, çünkü kilidin dilinin kilitleme pozisyonunda geçtiği yarık aşağıda olursa yağmurla içeri girebilecek su kilit dilinin yarığından aracın iç izolasyonu ile kaporta arasına akma ihtimali yüksek, montajladığım yönde suya karşı %100 izoleli olmakda, içeri su girsede girdiği gibi dışarı akıp gidebilmekde...

Bence çok şık olmuş, Eskisinden fersah fersah iyi. Plastik kutuyu nereden buldunuz?

Yücel, o kutu deyil, duş yuvasını, fiş yuvası yaptım...

atiladi' Alıntı:

gerçekten güzel olmuş, sadece kullanışlı değil kafiyeli de :smiley: forumda ne zaman yeni bir karavan yapımına başlansa sanki benim karavanımmış gibi heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum :smiley: sanırım bende bir sorun var gördüğüm her karavanı benim gelecekteki karavanım sanmaya başladım artık :smiley: karavanınızı en kısa sürede ve en kolay şekilde tamamlayıp keyifli geziler yapmaya başlamanız dileğiyle, kolay gelsin...

Teşekkürler, burak; bende senin gibiyim, tv'de film izlerken, filmde kendime bir rol verebiliyorsam, o filmi zevkle seyredebiliyorum, kendime rol veremiyorsam, film sıkıyor, özellikle korku filmlerini hiç sevmiyorum, çünkü kendime rol bulamıyorum, ama kovboy filmlerinde hep yer bulabiliyorum kendime...Sende doğru yoldasın, her karavan seninmiş gibi geliyorsa senin karavan yakında gelecek demekdir...

Kod:
Peki o zaman, sonuçta bir kutu değilmiş gibi sorumu baştan sorayım, :)

Abi çok güzel olmuş elinize sağlık, duş yuvasını nereden aldınız? Bana da lazım olabilir de ondan soruyorum.

Peki o zaman, sonuçta bir kutu değilmiş gibi sorumu baştan sorayım, :smiley:[/tt]

Abi çok güzel olmuş elinize sağlık, duş yuvasını nereden aldınız? Bana da lazım olabilir de ondan soruyorum.

;D ;D

Yücel, tekne malzemesi satan heryerde var, adı duş yuvası 10TL...

örnek link;
http://www.marintek.com.tr/marintekstore/?catId=178&pId=1463

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri