Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Yeni farlar, stoplar, üçüncü tepe stobun orjinal yenileri takıldı, farlarda son anda yan sanayiden vaz geçdik, yan sanayi far ampulsüz ve motorsuz geliyor, motor takaslarında problemler çıkıyormuş, orjinallerde ampuller ve motor dahil..Adedi 110 TL yan sanayi far yerine 150 TL'ye orjinalleri takıldı..Motor yağı (7 litre Castrol), yağ filtresi, mazot filtresi ve akü kutup başları değiştirildi, tüm ampulller kontrol edildi, gerivites büşürü çalışmıyordu halledildi, Tampon klpslerindedi boşluklar alınarak ön tmpon tam yerine oturtuldu ve bağlantıları sağlamlandı...
Araç muayeneye hazır, artık TÜV muayenesi için randevu alabilirim..
Ardından şu an içinde bulunan tüm kaplamalar sökülecek, sorun araç zeminine kaynaklı olarak mükemmel şekilde döşenmiş baklavalı sacın oksijen kaynağı ile kesilerek çıkarılması gerekiyor, aracı ilk sahibi karaköyde elektrik malzemeleri firmasından aldım, aracın tabanının bu şekilde baklava sac ile kaplanması iyi bir şans ama sökmesi zor olacak...Sonra yeni açılacak camlarla ilgili çalışmalara başlayacağım..
Bir tek aracın şöför mahalli ile hiç uğraşmadım, sadece temizlettim, çünkü mükemmel temizlikte, hiç bir eksiği, falsosu, kırığı, çatlağı, eziği, yamuğu yok, pırıl pırıl...