Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Bu gün aracın yeni ruhsatını aldım, egzost muayenesini yaptırdım, trafik sigortasını kestirdim..Aracın krikosu ve bijon anahtarı yoktu, 6 ton hidrolik kriko ve bijon anahtarı aldım, aracı bir güzel ince ince temizlettim, silecekleri yeniledim...
Akşam üzeri Yusufa uğradım aracı gösterdim, yusuf ile beraber, sağ-sol farları ve sis lambalarını yenisi ile değiştirmeye karar verdik, bu mat ve çizik farlarla fenni muayenede problem çıkmasından tereddüt ettik, hafta içinde yetkili bir servisden motor ve şasi numaraları için kağıt alıp TÜV muayenesi için randevu alıp eğer bir defada geçebilirsem, Cam açma işleri ile yapıma başlayacağız....
Geçebilirsem diyorum çünkü aracı ilk sahibi elektrik firmasından aldım, firmanın kırmızı beyaz olan şirket renklerinden ötürü, beyaz olan arabaya kırmızı stikır yapıştırılarak araç rengi kırmızı-beyaz olarak ruhsata işlenmiş, stikırlar sökülmüş vaziyette ama ruhsat kırmızı-beyaz çıktı, aracı beyaz olarak muayeneye sokacağım bakalım ne sonuç çıkacak, belki bir kaç eksik daha bulurlarsa ozaman EK1 belgesi düzenleyerek rengide tek Beyaza çevireceğim...Eğer böyle geçerse, tek renk beyaz değişimini karavan projesi çizildiği zaman hepsini birden ruhsata işleteceğim...