Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

:smiley:))) Klimam olmadan aslaaa ...diyorsun :smiley:) hemfikirim

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Tabiki, Ezine koyun peyniri, soğuk kırkağaç kavunu ve buzlu aslan sütündende vazgeçemem...ve mümkün olabilen en büyük buzdolabından da...

Ohhhhh keyif karavancısı dediğin böyle olur..yarasın

atiladi' Alıntı:
Levent inan hiç bilgim yok, uzun zamandır bu şekilde kullanılmış, muayeneye bu şekilde girmeyi düşünüyorum, kayar kapıyı şimdi çalıştırmam gerekirse iç duvarlarıda kesmem gerekecek..Ne dersin kayar kapı iptal ve içi dekoratif kapalı vaziyet muayenede sorun çıkarmı sence...

ne yapacakları belli olmuyor, bu araç şimdiye kadar muayeneden geçtiyse yine geçer diye düşünüyorum,
içinin kaplamasına bir şey demezler ama kapı çalışıyormu diye bakarlarmı acaba

Atilla Bey, mayıs ayındaki tüv sınavında( ki ben kendimi en son öğrenciliğimde böyle hissetmiştim) :smiley: dikkatimi çeken kontrolörlerin kesinlikle aracın içi ile ilgilenmediği oldu. Hepsi aydınlatma, uyarı ışıkları,emniyet kemeri, fren ve elfreni üzerine odaklanmış durumdalar.Orda öğrendiğim bir şey daha motor no sıkıntı çıkarmıyor okunmadı yazıyorlar ve kaloriferin arızası ağır kusur olarak yazılıyor.

Webastoyu kalorifer olarak kabul etmiyorlar.

Araç TÜV muayenesine hazır hale geldi, hadi hayırlısı...

Görüntü181.jpg

Görüntü183.jpg

sorunsuz geçer inşaallah, :smiley:
biran evvel başla artık Atilla ağbi, senin projeyi merakla bekliyorum, bakalım ortaya nasıl bir camper çıkacak, herhalde tasarım olarak bir ilk olacak

Kırmızı bantlar da yakışmış, inşallah söktürmezler hafiften kırmızı bantlı ambulans havası olmuş :smiley: Hayırlısı ile verir sınavını.Daha yolu uzun.

Atilla bey ,uzun zamandır forumu takip edemedim.Bu arada aracınızı almışsınız hayırlı olsun.Sizi heyecanla takip edeceğim.Umarım gönlünüzdeki Campera sahip olursunuz.Yardıma ihtiyacınız olduğunda lütfen haber verin,becerimiz nispetinde seve seve yardıncı olurum.Selamlar.

Ömer

Teşekkür ederim Ömer abi, şu muayene işini halledelim başlayacağız....

Toffy; kırmızı şeritleri söktürmezler bundan eminim, inşallah yeterli görürler, çünkü araç ruhsatta kırmızı-beyaz görünüyor zaten...Eğer muayeneden geçebilirsem bantları hemen sökeceğim, proje aşamasındada ek1 vererek araç rengini yanlız Beyaz olarak değiştireceğim...

Levent, salı günü sabaha randevu aldım, kırmızı yüzdesi inşallah yeterlidir, birde biliyorsun benim kayar kapı iptal durumda, şansımı böyle deneyeceğim, problem ve başka kusurlar olursa hepsini birden halledip muayeneyi tekrarlayacağız artık başka yolu yok..

Atilla abi bi sorun çıkacağını zannetmem.Ben iki hafta önce girdim TÜV e sadece mekaniğe yoğunlaiıyorlar araçtan hiç bir şey sökmeden girdim bakmadılar bile hatta çıkşta teknisyen buzdolabını nasıl çalıştırıyorsun dedi biraz sohbet bile ettik.

Atilla hayırlı olsun kardeş ... problem çıkarsa habet atıver çok iyi bir muameleci var .

selamlar

Erhan

Atilla Bey Merhaba;

Yurtdışından aşağıdaki üründen getirmeyi düşünüyorum. (Sanıyorum, getirtmeye değecek) Bu ürün, PSA 12 m3 araçlar için, uygun olmalı. İki tane düşünüyorum; bir tane yetmez değil mi?

Uygun derseniz, size ve diğer arkadaşlara sormak istiyorum; aşağıda fotoğraf ve linkini koyduğum ürünün, PSA 12 m3 kamper yapımı için, aşağıdaki ikisinden (90.50 € ederi olanlardan) hangisini seçmeliyim? (25-42 mm olanı mı, yoksa 43-60 mm olanı mı?)

http://www.pieper-shop.de/1000531-Rund-ums-Fahrzeug/1000925-Dachhauben/1000926-Dachfenster/1014362-400-x-400-mm/1014372-Seitz-Mini-Heki-Plus/

[attachment=2]

[attachment=1]

************************************************************************************************************

...ve yine 12 m3 PSA klasik yerleşim düzeninde, aşağıda linkin verdiğim evye-ocak kombinasyonu için görüşünüz nedir? Uygun derseniz (ederi ve kullanımı açısından), getirteceğim...

http://www.pieper-shop.de/1002026-Gas-Grillen-Heizung/1002373-Kocher-und-Spuelen/1002384-Kombinationen/1011756-Mini-Kocher-Spuelenkombination/1006481-Mini-Kocher-Spuelenkombination-Cramer-48-x-46cm-30mbar.html

[attachment=3]

Cavid Sezen

Rund ums Fahrzeug Dachhauben Dachfenster 400 x 400 mmÃ

Rund ums Fahrzeug Dachhauben Dachfenster 400 x 400 mmÃ

Mini-Kocher-Spülenkombination Cramer, 48 x 46cm, 30mbar - www.pieper-shop.de- Pieper

Cavid abi araçta havalandırma ne kadar çok ve büyük olursa o kadar rahat edersiniz,kapı ve camları açık bırakamadığınız camping dışı konaklamalarda çokca faydası oluyor.

yaybek' Alıntı:
Cavid abi araçta havalandırma ne kadar çok ve büyük olursa o kadar rahat edersiniz,kapı ve camları açık bırakamadığınız camping dışı konaklamalarda çokca faydası oluyor.

İki tane almamı salık veriyorsun anladım ama büyüklüğü,40x40 yetmez mi?

Cavid Sezen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri