grjet
0 538 960 77 85
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Afiyet olsun Atilla abi yenge bakıyor sana
Afiyet olsun Atilla abi yenge bakıyor sana
Atilla abi bu konuda sana katılıyorum, ben karavanı toplarken 8 kilo verdim ,Şimdide fazlasını aldım bazen hurda bir karavan alsammı diyorum. Selamlaratiladi' Alıntı:Haşmet bunu daha öncede defalarca denemiştim, mayıs haziran aylarında çekme karavan topladığım zamanlarda 7-10 kg kilo veriyordum, ama şimdiye kadar kışın karavan toplarken hiç kilo vermemiştim, herhalde aracın içinde küçük mekanda çalışırken eğilip kalkarken, sağa sola uzanırken çok iyi bir karın kası çalışması yapılıyor olmalı, sabah ve akşam ilaç alan yüksek tansiyon hastasıyım, doktor bu illetten kurtulman için 15kg vermen ve tuzu kesmen lazım demişti bunu söylediği zaman bana 15kg vermek imkansız gibi gelmişti, tuzu kesip, paşa paşa aksatmadan ilaçlarımı içiyordum,, kışın ortasında yarısını verdim, havalar biraz daha ısınınca kışın verdiğim kilonun çok fazlasını vereceğimi biliyorum, belki yaza ilaçlarım bile azalabilir, çünkü kendimi çok iyi hissetmeye başladım... ....