Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Teşekkürler Rifat..Biz kışı böyle geçirdik, baharıda senin hikayenle geçirirsek yaz çabuk gelecek gibi...
Teşekkürler İlhan abi, yukarı doğru kalkan kapakların hepsine kalldırma makası takacağım, mutfak dolabının kapağı büyük olduğu için çift makas takdım, diğerlerine tek makas takıyorum, dün tam üçüncü kapağa takıyordum akülü vidalama dişli sıyırdı, şimdi aynısından bir tane daha almam gerekiyor, vidalamanın pillerini ben değiştirtip özel pil taktırmıştım, pil değişimine akülü vidalamadan daha çok para vermiştim, aynı aküyü kullabileceğim bir vidalama alırsam aküsü çift olmuş olacak, vidalamanın pili bir tam tam gün bütün işlere yetiyordu...İçlerindeki orjinal pillerle iş yapmak mümkün deyil, çift akü ise büyük avantaj, akülü vidalama alacakların bilgisine...Aldığım el aleti seti ile bundan önce iki çekme karavan toplayıp komple bir ev tadilatı yapmıştım, ikinci karavanda dekopaj bitmişti, şimdi, matkap sinyal vermeye başladı, titreşimli zımparanın kömürleri bitti içeriden ateşler çıkıyor, yedekleri ile değiştirmezsem, rotor kafasındaki bakır şeritler birbirine kaynayacak, avuç içi taşlamadanda kömürlerin bitme sesi gelmeye başladı..Çin malı aletler sürekli çalışmaya ancak bu kadar dayanabiliyor...