Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

ellerinize sağlık güzel oluyor :smiley:

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler Levent, biraz iş değişikliği olsun dedim...

Biraz iş değişikliği güzel olmuş.

Atilla ağbi kumanda panosunun arkası bit pazarı gibi ;D ne nereden geliyor nereye gidiyor çok karışık değilmi, o kabloları toparlarsan daha iyi olur

Levent, ucu açık hatları henüz bağlamadım daha ilaveler olduğu için düzenlemedim, karışık gibi görünüyor ama hersi gruplanıp toplanacak ve elektrik tesisat şemasını bilgisayarda hazırlayıp çıktıda basıp dosya yaparak, panonun içine koyacağım, böylece karavanın yeni sahibi hangi kablo nereden nereye gidiyor, geyet açık anlayabilecek...

Bu gün tekrar ahşap işlerine döndüm, klimanın kesin bağlantılarını ve zemine sabitlemesini bitirdim, klimanın kumanda LCD ekranı hemen yanındaki boşluğa transfer olacak, klimayı yatağın altına koyduğum için ortam havasını alabilmesi için klimanın yan duvarına delikli ızgara yapıtım, yoksa sadece bagajın havasını alıp karavana basacaktı.....Klimayı çalıştırıp üfleme debisini kontrol ettim, hiç bir sorun yok, sürekli çalışsa bile masada oturanlarada yatanlarada hiç bir şekilde direkt olarak vurmuyor...Ayrıca, ikili koltuk gerekdiğinde araçdan çıkarıldığında, koltuk arkasının açık kalmaması için ayrıca kontraplak döndüm...
Yarın eksik kontraplaklarımı kestirip, ahşapla ilgili işileri bitireceğim...

Görüntü405.jpg

Görüntü405a.jpg

Görüntü404.jpg

Atilla abi delikli izgaraya bayildim. Cok guzel olmus. Ellerine saglik.

Abi kolay gelsin pano karışık görünsede güzel duruyor hele siz birde benim arabadaki kabloları görseydiniz ben bile hangi kablo nereye gidiyor bilmiyorum ;D

Teşekkürler Melih, klimanın ortamdaki havayı rahat emebilmesi için iri delikli olması gerekiyordu, metal ızgara yapmakda bana ters geldi, böyle güzel oldu...

Teşekkürler Yusuf, Panoda 12v led aydınlatma olupda şu günler için 220v olarak bağlanmış bazı geçici bağlantılar var, karışıklık bunlardan kaynaklanıyor, günü gelince inci gibi dizilerek sonlandırılacak..

Bu gün eksik olan 15mm kontraplakları kestirdim, banyo kapısının kaydırma kanalı ve 90 derece dönüş stor malzemelerini, yatak uzatmanın bilyalı raylarını, kapak makaslarını ve diğer eksik tüm malzemeleri aldım...
Önce yatak alt tablasını ölçülendirerek işe başladım, yerine alıştırıp montajladım, yatak işi bitti, yatak uzatmalarının montajı ve eksik kapakların takılması ile işe devam edilecek..

Görüntü408.jpg

Güzel gidiyor :smiley: :smiley: :smiley:

Teşekkürler Haşmet, Biz işi bitiriyoruz neredeyse, artık sana kolay gelsin demek istiyoruz..İmalat aşamalarını her halde en iyi takip edenlerden birisindir, yapmak, yaptırmak veya kısmen yapıp kısmen yaptırmak arasında sana fikir verebilecek güzel şeyler olduğu kadar zorlanılan aşamalarıda en açık şekilde takip ediyorsundur herhalde..

Teşekkürler İlhan abi, Klimanın şimdiki yeri temiz su deposunun arkasında bagajın en dip ölü noktasydı ama bu bölümü içeriden ayakabılık olarakkullanmayı düşünüyordum, mecburen ayakabılığı şimdi başka yere kaydırıyorum...

klimanın yeri ve şekli güzel oldu, kolay gelsin :smiley:

Teşekkürler, Levent..Birazdan çıkıp, klimanın su tahliyesi için araca bir delik daha açıp, yatak uzatmalarının montajına başlayacağım, sonra tamamlanan eksik dolap kapaklarının tas menteşe deliklerini, bas aç klit deliklerini delip yerlerine montajlayacağım, vakit kalırsa kapak makaslarına geçebilirim ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri