Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Atilla abi en son ziyeretim den bugüne bayağı ilerlediniz. birdahaki ziyaretimde şekillenmiş halini görmek üzere hoşçakal kolay gelsin.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler, Coşkun, kaba işlerin sonuna yaklaştım..

Bu gün, zor bir gün oldu, aksiliklerde eklenirse, ancak yatağın uzatmalarını bitirebildim...

Görüntü409.jpg

Görüntü410.jpg

Görüntü411.jpg

Atllla bey.gittikce daha da Maşallahlaşıyor. Bir ara tatlımızı alıp gelelim.iyi çalışmalar.

Teşekkürler freegraf, Karavanın temel görünümü ile ilgili işlerin sonuna yaklaşılıyor ama daha çok detay çalışmaları var..Karavanımız herkese açık, bir gün beklerim...

Atilla hocam açılır sisteminin sağlamlığını deneyebildin mi.

çekmecelere ayaklarınızı uzatacaksınız ama yinede sağlamlığını denedinmi Atilla ağbi

Bülent, bizzat yatarak denedim, vücüt tamamen sabit olan kısma isabet ediyor, açılan kısım sadece dizden aşağı ayakların geldiği kısım olduğundan yatarken bir sorun yok....

atiladi' Alıntı:
Bülent, bizzat yatarak denedim, vücüt tamamen sabit olan kısma isabet ediyor, açılan kısım sadece dizden aşağı ayakların geldiği kısım olduğundan yatarken bir sorun yok....

tek korkum yanlışlıklada olsa da çekmecenin üstüne oturulursa taşımaz diye düşünüyorum, satışı düşündüğün için alan kişi bu yanlışlığı yapabilir

Levent, açılan kısım, açık konumda 60cm, üstüne abanınca tek noktadan bağlı olduğu için malzemenin kendine has bir esnemesi var, ama hangi güç noktasında kırılır bilemiyorum...Şimdilik diğer işlere yöneleceğim, işin sonuna doğru, uzatma üzerinde bir güç denemesi yapıp problem çıkmazsa bu şekilde devam diyeceğim, güç denememde problem çıkar kontra kırılırsa zaten daha sağlamını yapmak gerekecek, aslında kontranın kırılmayacağını biliyorum, kontranın 10cm'lik kısmı iki kontra arasında civatalarla sıkılmış olarak kanalda kalıyor, esner ama kırılmaz bundan eminim.....

çekmecelerin kalınlıkları 18mm ve açıldığında içerde 40cm kadar kalırsa korkma, işin başındayken bence hallet sonradan uğraşmak çok zor gelecek

levent, Yatma süngerleriyle yerden 85 cm yüksekdeki bu çıkıntıların üzerine oturmaya kalkıpda 15mm kontraplağı kırana düşmekde müstehaktır...Ama senin için bir şey deneyeceğim yüksek kg'lı yaylı bir kantar bulunca açılan kısımlardan birini kırma amacı ile deneyeceğim, bakalım kaç kg yüke dayanabiliyor, alt tarafı 70x42 bir adet kontraplak oda sana feda olsun....

Atilla ağbi kendin kullanacak olsan dikkat edersin, şatışı düşündüğün için böyle bir aksilik olursa senin adına hoş olmaz, bu yüzden üzerinde durdum

Levent, işleri genel olarak bitirince dediğim gibi bir güç denemesi yaparım, kırılırsa dediğin gibi açıldığında içeride kalan kısmı biraz daha artırarak veya hem artırıp hemde kontralara profil dönerek esnemeyi yok edersem, esneme psikolojiside biter...

Doğru söylüyorsun levent, elle bastırarak denediğimde 10-12 yaşlarında bir çocuk üstüne çıksada sorun çıkarmaz ama bu 10, 12 yaşlarında tepişen iki kardeş olursa diye denemek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri