Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Teşekkürler Bülent..
Teşekkürler Cem...Döşemeler balkon koltuklarının, kışın zaten koyacak yer bulamıyoruz, bari ustüne oturayım diye karavana götürdüm, aynı zamanda döşemeye göz aşinalığı dersi çalıştım, döşemeler açık nefti renk ağırlıklı içinde turuncu ve sarı minik desenli olacak diye düşünüyorum...
Bu gün tavan dolaplarının bas aç kilitlerini aldım, klimayı yatağın altına koyunca üstten olan kumanda ekranı kullanılamaz hale geleceği için, klimanın LCD ekranını klimanın üzerinden söküp kullanışlı bir yere taşıyacağım, bunun için 14 tel tek gövde 6 mt data kablosu aldım...
Birde belki size bir sürprizim daha olacak, bir süredir mutfak tezgahındaki ocaklardan faydalanarak mutfak ve banyoda sıcak su elde etmek için bir proje üzerinde çalışıyordum, ben bana düşen görevleri yaptım, görevin bir kısmı dışarıda yapılacak, dışarıda işin bir kısmını yapacak ustanında bir kalıp yapması gerekiyor, 1 hafta kadar sonra netice ortaya çıkacak, sonra benim biraz daha işim olacak, ama sonunda muslukdan sıcak su akacağını sanıyorum, pratik ve ucuz bir yöntem olacağı için suyu ısıtma deneyinden sonra resimlerle paylaşacağım...Su ısıtıcısını denemeden mutfağın montajına geçemiyorum, denemede iyi sonuç alırsan mutfağa imalat aşamasında sonuca göre su tesisatı çekmem gerekeceği için beklemeye aldım, birde internette tek tepsili mini tüplü fırın buldum ama ölçüleri yok, mail attım gelecek ölçülerde mutfak montajında etgen olacağı için şimdilik biraz beklemedeyim, bu arada tavan dolaplarının kilitlerini takarak oyalanacağım...