Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,553
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler Levent, 3 cm'de anlaştık...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Santim santim ilerliyor,kurul kararını verdi.Kolay gelsin.

Döşemeler için turuncu yakışmış. :smiley: Belki bordo da olabilir... ??? Sanırım şu an en son düşüneceğin konu ama... :smiley:

Teşekkürler Bülent..
Teşekkürler Cem...Döşemeler balkon koltuklarının, kışın zaten koyacak yer bulamıyoruz, bari ustüne oturayım diye karavana götürdüm, aynı zamanda döşemeye göz aşinalığı dersi çalıştım, döşemeler açık nefti renk ağırlıklı içinde turuncu ve sarı minik desenli olacak diye düşünüyorum...
Bu gün tavan dolaplarının bas aç kilitlerini aldım, klimayı yatağın altına koyunca üstten olan kumanda ekranı kullanılamaz hale geleceği için, klimanın LCD ekranını klimanın üzerinden söküp kullanışlı bir yere taşıyacağım, bunun için 14 tel tek gövde 6 mt data kablosu aldım...
Birde belki size bir sürprizim daha olacak, bir süredir mutfak tezgahındaki ocaklardan faydalanarak mutfak ve banyoda sıcak su elde etmek için bir proje üzerinde çalışıyordum, ben bana düşen görevleri yaptım, görevin bir kısmı dışarıda yapılacak, dışarıda işin bir kısmını yapacak ustanında bir kalıp yapması gerekiyor, 1 hafta kadar sonra netice ortaya çıkacak, sonra benim biraz daha işim olacak, ama sonunda muslukdan sıcak su akacağını sanıyorum, pratik ve ucuz bir yöntem olacağı için suyu ısıtma deneyinden sonra resimlerle paylaşacağım...Su ısıtıcısını denemeden mutfağın montajına geçemiyorum, denemede iyi sonuç alırsan mutfağa imalat aşamasında sonuca göre su tesisatı çekmem gerekeceği için beklemeye aldım, birde internette tek tepsili mini tüplü fırın buldum ama ölçüleri yok, mail attım gelecek ölçülerde mutfak montajında etgen olacağı için şimdilik biraz beklemedeyim, bu arada tavan dolaplarının kilitlerini takarak oyalanacağım...

Görüntü327.jpg

Bu gün, tavan dolaplarının baç aç kilitlerinin yuvalarını açıp montajlarını yaptım, sonra kapakların montajını yaptığım tüm kilitlerini, tas menteşelerini komple söküp, tavan dolaplarına ve kapaklarına 3 kat dolgu verniğini attım, yarın zımparasını yapıp son kat mat verniğini atıp, söktüğüm kapak kilitlerini ve menteşelerini tekrar montajlayıp, kapaklarıda yerine montajlayacağım....Böyle bölüm bölüm çalışmak zorundayım, tavan dolapların işini tamamen bitirmeliyimki, malzemelerimi dolaplara aktarıp mutfağın montajına başlayabileyim...Bu gün fotoğraf yok, fotoğraflar yarın...

Kolay gelsin....iyi çalışmalar dileriz. salih ve serkan güranç. İzmirden selamlar....

Salih ve serkan teşekkürler...

Atilla'cığım, profilindeki resme batım da, sanki kalkmamak üzere oturmuşun gibi. Bayağı yorgunluk çökmüş üstüne-yüzüne.
Eeeee eşekten düşenin halinden kim anlar misali. Fotoğrafında kendimide gördüm gülümsedim. Ellerine sağlık çok güzel oluyor. Son vidayı sıkıp,karşısına geçip çaydan bir yudum aldınmı, tüm yorgunluğun gider. Hadi bakalım az kalmış, allah kolaylık versin. Sevgilerimle...

Teşekkürler abdi abi, akşam kehvesi keyfini her akşam yapıyorum, günlük işim bitince ortalığı temizleyip bir kahve yapıp geçip oturup, ertesi günün programını yapıyorum..

Bu gün, tavan dolaplarının dolgu verniği zımparalarını yapıp, son kat mat verniğini attıkdan sonra kapakların kilit ve menteşelerini yeniden topladım ve yerlerine montajladım, tavan dolapları ile bir işim kalmadı...

Görüntü329.jpg

Görüntü330.jpg

Görüntü331.jpg

Görüntü332.jpg

Bu gün işim bitince, tüm el aletlerimi ve hırdavatlarımı tavan dolaplarına yerleştirdim, ortalığıda bir güzel toparlayıp, yapımına başlayacağım mutfak için çalışma zeminini hazırladım...

Görüntü335.jpg

Görüntü334.jpg

eline sağlık bir hamle ile epeyi yol katettin.şimdi rölanti zamanı

Yusuf, teşekkürler...sakin telaşsız ama sürekli çalışmaya devam....

Rifat, teşekkürler..Mobilyaları bitirmeden durmam, parçaları kesilmiş hazır sadece montajlanacak, sonra su tesisatı ve gaz tesisatı var, tüpü mutfak tezgahı altına koymakdan vazgeçtim, bagaja koyup, tezgah altını dolap olarak kazanacağım, çünkü tezgah altına tek tepsili LPG ile çalışan bir fırın koyacağım..

atiladi' Alıntı:
çünkü tezgah altına tek tepsili LPG ile çalışan bir fırın koyacağım..

Arıyordunuz, bulmuş olmalısınız... :smiley:

Cavid Sezen

atiladi' Alıntı:
tezgah altına tek tepsili LPG ile çalışan bir fırın koyacağım..

Atilla usta, uğraşında başarılar dilerim.
Ayrıca fırın bulduysan bende düşündüğümden marka, fiyat ve ebat hakkında bilgi öğrenmek isterim.
Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri