Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Karavanda elektrik ve panelden şarz işini başlattıkdan sonra, sıra wc havalandırma camını takmaya geldi, yeri işaretlendi, yapıştırıcı bariyeri bant yapıştırıldı, dört köşe matkapla delinip, dekopajla aralar kesilip sac çıkarıldı, elektrik artık bol ya birde jet ile taşlanıp, cam özel cam bitümü ile yapıştırıldı, taşan yapıştırıcı parmakla çerçeve kenarına sıvanıp, bariyer bantlar sökülünce iş tertemiz vaziyette bitti...
Elektrik konusunu merak edenler için;
Elektrikli matkap, dekopaj ve jeti kullanmaya başlamadan önce, solar şarz regülatöründe akünün voltajı 14.2V olarak görünüyordu, iş bittiğinde ise 12.7V gösteriyordu, ortalığı temizledim aletlerimi toparladım, regülatöre baktığımda 13.1v gösteriyordu, aracı kapatıp eve çıktım....
Yarın, yatak odası tarafındaki 25x60 cm'lik havalandırma ve ışık camını montajlayacağım, daha sonra panoramik camın menteşe, kaldırma kolları ve kilitlerini montajlayacağım, hava güzel olursa pazar günü panoramik camı takabilirim..