melihbozkurt
Karavan Yönetim
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Levent bey abiniz hic degilse haftada bir yada iki gun geliyor. Ben Istanbul'da iken her sabah Goztepe'den kurtkoye sirkete ordan Istanbul'un diger ucu esenyurt'a santiyeye giderdim. Aksamlarida Esenyurt'tan kurtkoye ve ordan Goztepe'ye evime. Gunde en az 7-8 saatim yollarda gecerdi. Istanbul cok guzelde su trafik olmasa.
Konuyu biraz saptirdim kusura bakmayin affedin.
buralpdi' Alıntı:valla Ağbimden Allah razı olsun, adamcağız sırf bana destek olmak için bayrampaşadan kalkıp geliyor nereden baksan 30-40km arası yol, birde adamcağızı makaraya sarıyoruz :-\
yardımcı olmadan zor, malzemeyi hem tutup hemde montajını yapmak maharet ister, tek kişi yapılacak işler olduğu gibi ucundan tutulması gereken bir sürü işde mevcut
Levent bey abiniz hic degilse haftada bir yada iki gun geliyor. Ben Istanbul'da iken her sabah Goztepe'den kurtkoye sirkete ordan Istanbul'un diger ucu esenyurt'a santiyeye giderdim. Aksamlarida Esenyurt'tan kurtkoye ve ordan Goztepe'ye evime. Gunde en az 7-8 saatim yollarda gecerdi. Istanbul cok guzelde su trafik olmasa.
Konuyu biraz saptirdim kusura bakmayin affedin.