Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,834
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

İlhan abi, Benim sürgülü Wc-Banyo havalandırmam da, yusuf ve leventinki gibi aynı yerde tavana yakın üst konumda olacak, ama hatch tipi havalandırma kullanacaksan camı beyaza boyayıp, yan duvarada takabilirsin....

Teşekkürler ramazan, sende ses yokmu bu aralar...

DSC00918.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkür ederim, tavan taşyünüyle kaplı, orayı bozmadan yan cam hizasına olur mu diye düşünmüştüm. Yarın cam için araştırma yapıyım.

Bu gün, panoramik camın menteşesi ve sabitleme kilitleri için dolaştım, sonunda %100 gerçek krom şerit menteşeyi ve mini minnacık krom civata-somunlarını bulup aldım..Krom kaldırma kollarını önceden almıştım, şimdi camın gelmesini bekliyorum artık...
Bazen karavanmı teknemi diye muhabbetler oluyor, menteşeyi tekne malzemesi olarak alıp ödemeyi yapınca, tekne ile uğraşmanın ne demek olduğunu bir kez daha anladım...

Görüntü012.jpg

Görüntü149.jpg

Başında veya sonunda marin yazdımı 10 dakika düşünmek gerekiyor Atilla bey,haklısınız.

Haklısın, ilginç olan, ürünün ithalatcısını buldum, ithalatçı verdiği mağazadan daha pahalı satıyor, hemde %40 daha pahalı, piyasayı anlamak mümkün deyil...

Uyanık satıcı sizin aradığınız malzemeyi bulunca parlayan gözlerinizi görmüştür.. ;)

züğürt gezençi, ben araştırmalarımda malzemenin fiyatını bulmuştum, aldığım rakam bulduğum rakama eşdeğer zaten, sadece miktarı istediğimden çok, bana 125 cm lazım, ürün minimum 3.5 mt olarak satılıyor, madem ürünü kesip vermiyorlar bari ucuza alayım diye ithalatcı-mağaza'ya ulaşınca ters orantı rakam dahada yükseldi, ithalatcının verdiği sokak arası dükkan ithalatcıdan ucuz veriyor, muhtemelen ithalatcılar rakamları yüksek tutup, satıcılara yüksek iskontolu veriyorlar, bu yüzden küçük mağazalar iskontolarının bir kısmını bize yönlendirince fiyat düşebiliyor, bu tip malları hep aynı yerlerden alıp samimiyetler kurup, çok pazarlık yapmak lazım...

Atilla bey kolay gelsin

Haklısınız.Neyse kalan parça bakarsınız bir arkadaşa lazım olur da maliyet paylaşılır. :smiley:

Malzeme toplamaya devam ediyorum, camları takarken, yapıştırmada kullanılan mastik kuruyuncaya kadar işkence ile sıkmak gerekiyor, ucuz buldum aldım, tanesi 5 TL...Panoramik camın açılan kısmını açılmayan çerçeveye kilitleyebilmek için klitler aldım, camı bekliyorum artık...

Görüntü018.jpg

Görüntü019.jpg

mecburen takımı dizeceksin, alet çalışır el öğünür ;D
tam çalışmaya kendini vermişken, ihtiyaç halinde elini attığında takımın olması çok güzel birşey

Sen şanslısın, senin robotik çırak süper, bizim çırak yok artık, tek başına zor işler, bana el-kol versin diye aldım, onlar 4, 2'de bande var etti 6....

Atilla bey,cam kilitleri paslanmaz mıdır? Birde nereden aldığınızı ve çekme karavanların iki parçalı kapılarını kilitlemek için orijinalindeki plastik kiltlerin görevini yapabilirmi diye sormak isterim.Hazır camı beklerken oluşan boşlukta.Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri