Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
atiladi' Alıntı:
......... karavan bittiğinde hem tarafımdan kullanılacak bir yandanda satışa sunulacak, bu sebeple benim hedefim kalabalık aileler....
Atilla abi, henüz işin başındayken bu durumu dürüstçe açıklama nezaketi gösterdiğin için şahsım ve tüm katılımcı arkadaşlar adına ne kadar teşekkür etsem azdır...
Bildiğin gibi daha önce bu konularda bazı nahoş sorunlar yaşamıştık. İnsanlar foruma giriyor, kendilerini olduğundan farklı bir şekilde tanıtıyor, fikirlerimizden faydalanıyor, sonrasında binbir türlü bahaneler göstererek karavanlarını satışa çıkarıyorlardı. Fikirden faydalanmayı da geçtim, onca samimi paylaşım mesajından sonra insan kendini eşek yerine konmuş hissediyor...
''Forumu ticari çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyenlerin dikkatine'' isimli başlıkta bu duruma dikkat çekmeye çalışarak gerekli uyarı mesajımızı yayınlamıştım.
Biz bu duruma karşı değiliz... Birileri çıkıp da ''ben bu karavanı satmak için yapıyorum'' dese bile yardımlarımızı esirgemeyiz. Güzel bir iş yapılmışsa beğenilerimizi iletir, yüreklendirir, takdir ederiz. Paylaşımın olabilmesi için, her şeyden önce dürüstlük ve açıklık gereklidir.
Daha önce yaşanan nahoş olaylarda, bir çokları seni örnek göstermiş, ben de onlara gereken cevabı vermiştim. Türkiye'de kamp ve karavan kültürünün, altyapısının ve pazarının gelişmesini istiyorsak, bu iş, üreticisiyle, tüketicisiyle, tamircisi, satıcısı, ustası, marangozu, hurdacısı, mühendisiyle, kamping işletmecisiyle, turizmcisiyle, kiralama firmasıyla bir bütündür. Herkese ve hepsine ihtiyacımız var. Yani bu bütün içerisinde Atilla abi de olacak, İmaj Karavan da, Yusuf usta da, Evcan Kamping de, Casavan da, Galerici Ahmet de, minibüscü Mehmet de, Hymerci Süleyman da...
Ancak korkum odur ki, şimdi açık ettik iyice, müşteriler de bir an önce bitmesi için bekliyor olabilir. Sen bu karavana binemeden hemen satılırsa ne olacak?
Kolay gelsin... Paylaşımlar için de ayrıca teşekkürler...