Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Önce ilk sayfaya baktım, şimdide son sayfaya.

Çok emek vermişsiniz, sizi canı gönülden tebrik ederim ..

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atilla abi bu arada nette stickerlara bakarken senin karavana uygun bişey gördüm, paylaşmak istedim...

rear_of_motorhome.jpg

Bu zabralar nefis olmuş,gerçekten,Atilla hocamın da kafası iyice karışacak şimdi.Ama en güzelini o buldu zaten Zebra sürüsü

bu zebralarda bir yerlere sıkışır gibime geldi :smiley:

İşe giderken bazen Avcılar sahil yolunu kullanıyoruz ben yakından gördüm zebraları arabaya ayrı bir hava katmış ellerine sağlık Atilla abi.

Hafta sonu, Gezenbilir tarabya sonbahar buluşması gerçekleşti....

Görüntü182.jpg

Gece avı.jpg

Safari sabahı.jpg

Görüntü181.jpg

Zebra desen hoş olmuş..
Afrika'ya doğru yol mu görünecek yoksa?

Teşekkürler Yücel, afrikaya yol yok, bu ducatonon az sayıda üretilen special edition african safari versiyonu...

Karavancının aradığı biraz gölge bol sohbet...

PIC_0166.jpeg

En sevdiğim işlerden bir tanesidir, kampta dostlarla oturup saatlerce karavan sohbeti yapmak. :smiley: :smiley: :smiley:

En güzeli akşam eve dönmeyeceğini bilmek, anın keyfini dolu bir bardakla çıkarabilmek....

IMG_8404.jpeg

Beş yıldır kapalı olan Gökçetepe-kayıp cennet, kamping ve mesire alanı karavan, çadır ve günübirlik ziyaretcilere açılmış..kayıp cennet sevdalılarının bilgisine.....

Gökçetepe.jpg

Kayıp cennet.jpg

atiladi' Alıntı:
Karavancının aradığı biraz gölge bol sohbet...
Yanında Çay severlere çay, Alkol alanlara alkol değme karavancının keyfine.
Birde göz zevkini boğaz manzarası ile süslersen ;D ;D ;D ;D

Nihat abi, benim balkonda çay içmek çok zor, zira balkonun şeytanı bol....

Görüntü153.jpg

Bir zamanlar bir arkadaşım eşinin yanında muhabbet esnasında arabaya 2 tane otostopçu kız aldığını ağzından kaçırmıştı, sonra da durumu kurtarabilmek adına "reflex olarak durdum karıcığım" demişti :D :D :D
O hesap Atilla abinin balkonunda "reflex olarak" şişeler açılıyordur :D :D :D
Bu arada bahsettiğim arkadaş eşinden 2 kez boşandı :( :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri