Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler, enginizm35...Teşekkürler Levent, bu güne kadar karavan yolun kenarında kendi halinde duruyordu, şimdi insanların ilgisini çekmeye başladı, yanından geçen, durup bakmaya başladı, farklı ve dikkat çekici olmaya başlamakla aşırı ilgiden başına birşey gelmez umarım...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

"African Safari" hem isim olarak hem de görüntü olarak harika olmuş. Ellerinize sağlık. Selamlar.

Teşekkürler, sticker'ları yapıştırdım, " african safari" yazılarını ploter folyo kesimde kestirip yapıştıracağım, görüntü o zaman tamamlanacak...

"African Safari" güzel isim, bence yakışmış. Sticker makyajı da isimle uyumlu olmuş :smiley:

Gerçekten hoş duruyor. Ellerinize sağlık.

Bende beğendim.Araçlarda özgün tasarımların olmasına, en azından karavan için, çok olumlu görüyorum.Afrika haritası çok hoş olmuş ayrıca.

Teşekkür ederim...
O kadar çok alternatif çalışma yaptımki, bu yüzden bu güne kadar gecikti.... Amacım, tek renk, fazla iddaalı olmayan bir tasarım yapmakdı, bu arada güncel mesaj taşıyan bir ögeye sahip olmasıda tercihimde etkili oldu...

Bende t 5 için günlerce yüzlerce fotoğraf inceledim (neler yapılmış diye) çünkü beni gerçekten rahatsız ediyor,ruhu özgünlüğü yokmuş gibi geliyor,bulduklarımın çoğu da ambulans tarzı t 5 ti.

Atilla güzel olmuş eline sağlık.

Hafta sonu malzemeyi ve maliyeti konusunda senden bilgi almalıyım, benim projem hazır
ancak malzeme seçimi ve maliyet konusu için araştırma yapmamıştım.

Tabiki Levent, konuşacak bol vaktimiz olacak...

Bu gün, sticker'ların eksik kalan yazılarınıda tamamladım, ön kaput gözüme çok boş göründü, kaputuda sticker'ladım...

Görüntü178.jpg

Görüntü179.jpg

bu sticker'larla araç birde 4x4 olacaktı, çelik jantlarla beraber geniş dişli lastikler, oooff aman ne dururdu ama

Levent, o zaman sağ duvara bir zebra sürüsünün koşarkenki sticker'ını yapıştırmak gerekecekdi, yapılabilecek çok şey varda işin içine duygusallık girince, sade olsun diyoruz...
Levent, tarabyaya cumadan mı gideceksin..?

Atiila Bey,araç çok güzel olmuş,ellerinize sağlık ;D Bir isim bulmak lazım gelir... Zebra nasıl olur ? ;D

Teşekkürler.... Zaten arabanın her yeri zebra oldu, bi yazı ile yazmadığım kaldı...Belkide bunları boşuna yapıyoruz, alıcısı beğenecekmi bakalım...

abi karavan gerçekten güzel oldu bu etiketleri ile. yalnız sana tavsiyem afrikaya vs. bunla gitme abi. ne olur ne olmaz. aslan kaplan saldırmasın sonra güzelim karavana. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri