Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Hem satış olayı hem de yeni projelerin hayırlı olsun Atilla abi...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Satış olayını gerçekleşti mi? tam anlayamadım. Satıldıysa hayırlı olsun yeni projen başlıyor demektir.
Hadi hayırlısı.

Notere gidilmeden iş bitmiş olmuyor.......Şu an satış herkese açık....Yeni proje 10m3 PSA 2 kişilik tam konforlu, tam enerji bağımsız Delux bir proje....

Heyecanla bekliyoruz, sizin gibi tecrübeli abilerimizin deneyimleri çok değerli bizim için.

Atilla bey, Linetech için önereceğiniz bir adres varmı, sonunda buz dolabı işini sizin gibi çözmeye karar verdik..

Şirket istanbul, ikitelli'de, karavancılara her türlü desteği veriyorlar, istanbulda olsanız, almak istediğiniz ürünü bizzat sizin aracınızda deneyerek, neticesine göre satın alma şansınızda oluyor...

http://www.linetech-tr.com/

Hayirli olsun. Ben cok sevmistim bu karavani. İyi bir tasarim ve iscilik vardi. Yeni sahibi gule gule kullansin.

Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum.

Atilla bey, teşekkürler.

Atilla abi hayırlı olsun :smiley: :smiley: :smiley:

Zorunlu Trafik Sigortası ;
Pazartesi gününden beri karavanın, panelvan kamyonetten karavana dönüşüm sonrası yeni zorunlu trafik sigortasını yaptırmak için sigortacılarla uğraşıp duruyordum...
Tüm sigortalar özel amaçlı taşıt sınıfında ve özel amaçlı taşıt ibaresini kullanarak poliçeyi kesiyor fakat birtürlü özel amaçlı taşıt sınıfında alt seçeneklerde motokaravan seçeneğini ayırmıyorlar, tüm özel amaçlı taşıtlara tek fiyat uygulaması yapıyorlar..
Bunun anlamı ambulans, itfaiye aracı gibi yüksek riskli özel amaçlı taşıtlarla, karavan, vidanjör, gibi çok düşük riskli araçları risk faktörüne göre ayırarak farklı ücretlendirme yapmıyorlar, tüm özel amaçlı taşıtlara tek fiyat uygulaması yapıyorlar...
Herşeyi işlerine geldiği gibi yorumluyorlar, geçmiş yıllara dönük kaza tutanaklarından yola çıkarak, yüksek riskli gördükleri, peugeot 307gibi hızlı araçlara yüksek pirimli poliçe kestikleri gibi, işlerine gelmeyen düşük riskli karavanları özel amaçlı taşıtların en risklisi ambulansla aynı kategoride değerlendirerek haksız bir kazancın peşine düşmüşler...
Bütün bu dolandırıcılıklarına rağmen yinede zarar ettiklerini söyliyerek yaptıkları bu uygulamalırın haklılığını savunup duruyorlar....
Daha beter olurlar inşallah.....
2005 model ducato için bulabildiğim en düşük fiyat axa sigortadan oldu 315 TL(6 taksit) bilginize...

Acaba plakaya göre bu ücret değişiyormu, diğerlerinde olduğu gibi.

Aka' Alıntı:
Acaba plakaya göre bu ücret değişiyormu, diğerlerinde olduğu gibi.

tabikii, kaza riski oranına göre şehir şehir fiyatlar değişiyor

Atilla abi karavani satmis olmana ragmen niye sigorta icin sen ugrasdin?

Melih, forumu dikkatli takip et, karavan satıldı diye bir şey yazmadım, karavanın ruhsatı hala benim üzerime.... Ben yeni başlayacağım 10m3 projeden bahsettim sadece...Yeni projenin her şeyi vidasına kadar hazır, başlamak için uygun ortamı bekliyorum.....

http://www.dailymotion.com/video/xjwa7e_satylyk-2005-ducato-12m3-motokaravan_travel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri