Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

İlnan abi ,senin ampül E14 serisi 12v vidalı ampul, E14 vidalı kısmın ölçüsü içindir, bakdım lamba kısmı biraz büyük olanları var,
Türkiye'de küçük lambalı E14 12v ampul yokmuş ama yurt dışında bolca var, sana bir link vereyim bak istersen buzdolabındaki lambanın muhafazasını takmadan kullanabilirsin...

http://www.denizdukkani.com/grup-liste.php?kid=659&gid=1285

E14 Ampul.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atiladi' Alıntı:
İlnan abi ,senin ampül E14 serisi 12v vidalı ampul, E14 vidalı kısmın ölçüsü içindir, bakdım lamba kısmı biraz büyük olanları var,
Türkiye'de küçük lambalı E14 12v ampul yokmuş ama yurt dışında bolca var, sana bir link vereyim bak istersen buzdolabındaki lambanın muhafazasını takmadan kullanabilirsin...

Sağ olasın, Söylediğin gibi, muhafaza olmadan olur. Bizim elektrikçi ''led takıyım ama soğuktan nasıl netice alırız, bilmiyorum'' dedi, çare bulamazsak geçici de olsa deniz dükkanından alacağız.

Çıkan lamba 220 volt yanlışmı anlıyorum.. eğer 220 volt ise nasıl 24 volt uygulanacak ??
riza

marlon, İlhan abi buzdolabını 12v'a çeritti, artık buzdolabı 12v ile besleniyor, lamba da 24v deyil 12v ...

Madem o kadaar zahmete girdi. lamba duyunuda değiştirsin. o zmana piyasadan daha kolay lamba bulur.
rıZA

2005 FIAT-Ducato 2.8 JTD 12m3, 4 kişilik full karavanın ardından.............

Sat Kar.jpg

Yeni proje 10m3 2 kişilk karavan, güneş panelinden 1/1 enerji, yine klima, bu sefer extra 300mt zodiac bot.... İç dizayna son şekli verilmeye çalışılırken, diğer yandan malzemeler bir araya toplamnaya başladı....
Yakında yeni topiğinde...........

Görüntü284.jpg

heyecanla bekliyorum.

planınız değişti galiba bildiğim kadarıyla 2 tane psa alıp karavan yapıcaktınız o projeyi erteledinizmi ? 4 kişilik planları daha çok seviyorum yeni yaptığınız 4 kişilik karavan planı varmı atilla abi ?

2011 yazını 2 kişilik 10m3 ile bitirmeyi planlıyorum, 12m3 için kapordada bir takım revizyonlar yapılacağı için imalatı daha uzun süreceğinden, uzun kış aylarına bırakıyorum...

Atilla abi sanirim araci sattin hayirli ugurlu olsun. Anladigim kadari ile yeni araclarida almissin. Araclarin bos hallerini bir goresek. :smiley:

Acele yok melih, yeni program için kurma kolunu çektik ama henüz ateşlenmedi....

hadi hayırlısı olsun, güzel haberler geliyor :smiley:

VAy vay vay gene motokaravan bolumunun her aksam sabırsızlıkla takip edeceğiz.
Atilla bey hayırlısı olsun; şimdiden kolay gelsin.

Hayırlı olsun. Yeni projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Aracı sattınmı, öyleyse hayırlısı olsun. Yenisini büyük yap 2007 17m3 ducato uygundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri