Turan YUCEL
0 538 812 84 48
..
Turan YUCEL' Alıntı:Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.
Selamlar Sevgiler
Turan.
carpediem69' Alıntı:Linkte bulunan Gerfloor ürünlerini incelemenizde fayda var firmanın iletişim bilgilerinden yola çıkarak yakın coğrafyanızdaki tedarikçilerede ulaşabilirsiniz....
Kalın sağlıcala.carpediem69' Alıntı:Linkte bulunan Gerfloor ürünlerini incelemenizde fayda var firmanın iletişim bilgilerinden yola çıkarak yakın coğrafyanızdaki tedarikçilerede ulaşabilirsiniz....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey ilginize çok teşekkür ederim. Bir gün görüşmek üzere selamlar.
Turan YUCEL
Değerli arkadaşım,aynı problem bende de var.Bazı arkadaşlar duvar kağıdı,bazı arkadaşlar yer döşemesi tavsiye etti.Atilla bey yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Sevgilerle kal.Turan YUCEL' Alıntı:Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.
Selamlar Sevgiler
Turan.
Turan YUCEL' Alıntı:Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.
Selamlar Sevgiler
Turan.
Adil05' Alıntı:Değerli arkadaşım,aynı problem bende de var.Bazı arkadaşlar duvar kağıdı,bazı arkadaşlar yer döşemesi tavsiye etti.Atilla bey yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Sevgilerle kal.
Bu gün zeyrek tarafına gittin ve su geçirmez yer ( ince ) kaplaması buldum metresi 12 tl den aldım kısmetse yarın montaj aypacağım. İlginize çok teşekkür ederim.
selamlar Turan.
Seyfettin hocam size çok teşekkür ederim. Kısmetse yarın elektrik aksamıda bitecek, gün içinde araç proje için müracaat ettim bir kaç gün içinde bitecek sanırım.airboat' Alıntı:Banyo içi derken;yan duvarları mı kastediyorsunuz?
Sayın gez-bil bugün bende sizin kullandıgınız malzemenin aynısını aldın umarım bende memnun kalırım. Sizin karavanınızı da çok beyendim sağlıktan kullanın ilginize çok teşekkür ederim.gez-bil' Alıntı:İyi akşamlar T uran bey öncelikle kolay gelsin . ben banyo kaplamasında milöfyö kullandım . sonuç beklentimi karşıladı
Sevgili Turan, çok güzel gidiyor.Allah nazardan saklasın.Sevgilerle kalın.İnvertür kullanacakmısın,kullanacaksan kaçlık olacak?Turan YUCEL' Alıntı:Bugün İstanbul,da hava çok güzeldi hemen güneş panellerini devreye sokalım dedim daha önceden aldığım edavatları çıkarttım ufak ufak başladım ve Yusuf AYBEK kardeşimi aradım sağolsun hemen geldi ve güneş panellerini ,aküleri devreye soktu. Buradan birkez daha teşekkür ediyorum.
airboat' Alıntı:Turan Kadeşim,
Ahşap ürünün çevresini ve ovallikleri kapatmak için kullandığın malzemenin adı nedir.
Satıcısı kimlerdir.
Renk kartelası varmı ? Yapıştırması soğuk yapıştıcı mı yoksa sıcak yapıştırma mı yapılıyor?
Bigilendirirsen sevinirim.
Kolay gelsin.
Adil agabey 1000 lik inverter kullanacagım ,aldım, sadece buzdolabı ve tv çalışacak çok teşekkür ederim,Adil05' Alıntı:Sevgili Turan, çok güzel gidiyor.Allah nazardan saklasın.Sevgilerle kalın.İnvertür kullanacakmısın,kullanacaksan kaçlık olacak?