Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,318

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa

Turan arkadaşım yeni araç hayırlı olsun.
Arzu ettiğin gibi mükemmel bir karavan olacağına eminim.
Başarılar dilerim....

Hayırlı olsun yeni paylaşımlarınızı keyifle bekliyoruz......

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim.

selamlar saygılar.
berkcantp' Alıntı:
Emmim hayırlı olsun, çıtayı yükselt.
Emmim biraz uğraştıracak ama sanırım güzel olacak.

airboat' Alıntı:
Turan hayalinin ilk etabını gerçekleştirdin.
Kolları sıvama vakti geldi.
Başarılar dilerim.
Hocam bugün bayağı ürünler aldım paşa da bu kadar yorulmamıştım kısmet ise pazartesi temel atılacak.
erdenbay' Alıntı:
Turan arkadaşım yeni araç hayırlı olsun.
Arzu ettiğin gibi mükemmel bir karavan olacağına eminim.
Başarılar dilerim....
Erden ağabey işallah olur yengeme , Ahmet abiye selamlar.
carpediem69' Alıntı:
Hayırlı olsun yeni paylaşımlarınızı keyifle bekliyoruz......
Süleyman bey çok teşekkür ederim bende pazartesini iple çekiyorum bir an önce başlamak için.

Selamlar Saygılar. Turan

Turan kardeş hayırlı olsun,yeni işin kolay ve gönlünce olsun.

Turan YUCEL' Alıntı:
Yusuf kardeşim sagolasın 17m3 aldım malzemeleri toplamaya başlayacağım bilgin olsun.

Selamlar.

Yeni araciniz hayirli olsun Turan bey. Donusum icin kolay gelsin. Sagolsun Yusuf bey telefonda bahsetmisti o sekilde haberim oldu. Ben de yakinda donusum yapmak istiyorum ve cok yakinda oturuyoruz. Musait oldugunuz zamanda bir araya gelip sizinle tanismak ve tam da toplama doneminde tecrube ve onerilerinizi dinlemek isterim. Selamlar.

UfukU' Alıntı:
Yeni araciniz hayirli olsun Turan bey. Donusum icin kolay gelsin. Sagolsun Yusuf bey telefonda bahsetmisti o sekilde haberim oldu. Ben de yakinda donusum yapmak istiyorum ve cok yakinda oturuyoruz. Musait oldugunuz zamanda bir araya gelip sizinle tanismak ve tam da toplama doneminde tecrube ve onerilerinizi dinlemek isterim. Selamlar.
Ufuk bey çok teşekkür ederim, ben yeni aracımın foruma girişini yeni yaptım (İSTANBUL) olarak her zaman beklerim elimden gelen ne varsa yaparım . 0 505 331 90 93

Selamlar Turan

Turan YUCEL' Alıntı:
Ufuk bey çok teşekkür ederim, ben yeni aracımın foruma girişini yeni yaptım (İSTANBUL) olarak her zaman beklerim elimden gelen ne varsa yaparım . 0 505 331 90 93

Selamlar Turan

Teşekkürler Turan bey, kısa zamanda görüşmek üzere.

Paşanın Yapım aşamalarını ilgiyle okudum,ancak satılmış,yeni araç ne durumda onuda okumak isterim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.