A
arı
Ziyaretçi
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa
Paşaya kazasız belasız yolculuklar, mutlu tatiller dilerim.
Paşaya kazasız belasız yolculuklar, mutlu tatiller dilerim.
Çok teşekkür ederim Allah herkesin yolunu açık etsin.arı' Alıntı:Paşaya kazasız belasız yolculuklar, mutlu tatiller dilerim.
Zeki bey teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.baylaz' Alıntı:çok güzel oldu gerçekden mükemmel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Atilla ağabey çok teşekkür ederim. 17 m3 temiz araç olursa iyi olur son seçenek 15 m3 diye düşünüyorum. Bana 17 m3 mantıklı geliyor senin araçlar gibi yükseklik bakımından (ranza ) rahat olur. ilgilendiginiz için teşekkür ederim.atiladi' Alıntı:Alana'da satana'da hayırlı olsun, ekim ayında poyrazlar sonbahar buluşmasına katılırlar ise tanışma fırsatı buluruz..
Turan, bende yeni araç bakıyorum, ben eski kasa 12m3'lere bakıyorum, sen neler ile ilgilendiğini söylersen sanada bakayım...
Sevgili ağabeyim sayenizde iyi bir dost kazandım çok teşekkür ederim, yenğemize selamlar. Görüşmek üzere.erdenbay' Alıntı:Turan arkadaşım bu güzel habere çok sevindim.
Senin yönünden, yeni bir karavan yapımına başlıyacağın için, alan Hakan arkadaş yönünden ise, benim karavancılığa başlamama sebep olduğu için (bundan önceki VW Transporterı Hakan dan almıştım), ikiniz açısından da güzel bir sonuç oldu.
Sana ve Hakana hayırlı olsun....
Emmi teşekkür ediyorum kısmet olursa tekrar başlayacağım görüşmek üzere yengeye selamlarımı sunuyorum.berkcantp' Alıntı:Alana ve satana hayırlı olsun
Süleyman bey teşekkür ederim mutlaka yeni araç aldıgımda paylaşagım.carpediem69' Alıntı:Alanada satanada hayırlı olsun.....yeni araçla ilgili paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla
Emmim, bilmukabele bizden de yengeye selamlar, yeni karavan ve yeni kamplarda buluşmak üzere.Turan YUCEL' Alıntı:Emmi teşekkür ediyorum kısmet olursa tekrar başlayacağım görüşmek üzere yengeye selamlarımı sunuyorum.
Selamlar Saygılar Turan.