Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,237
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa

Paşaya kazasız belasız yolculuklar, mutlu tatiller dilerim.

Etiketler

çok güzel oldu gerçekden mükemmel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bugün boş duruyorduk dedik,i paşa ,yı bir merdiven daha yukarı çıkaralım. merdiveni taktık birde bisiklet taşıyıcısı yapmamız gerekiyordu öyle bir aparat olmalıydı, kı arka kapıyı kapatırken arkadan bize çarpmaması gerekiyordu düşündük taşındık ve katlanır olmasına karar verdik hem de kapalı iken varlığı belirsiz olmalıydı. Karşılıklı sinerjiler sonucunda hem basit hem efektif hem kullanışlı bir aparat ortaya çıkardık ve başardık..Gergi,leri daha sonra takılacak. Umarım beğenirsiniz,

Selamlar.

velispet 4.jpg

velispet 3.jpg

velispet 2.jpg

velispet.jpg

Kolay gelsin güzel bir çalışma çıkarmışsınız yine.

SEVGİLİ DOSTLAR BUGÜN KARAVANIM ( PAŞA ) YI SATTIM . Paşa,nın yeni sahibi İstanbul,da tenis öğretmeni . Alıcısı Hakan beyin sağlıklı günlerde kazasız ,belasız kullanmasın diliyorum. Bende yeni araç arıyorum, yeni ufuklara yelken acıyorum.

Selamlar. Turan YÜCEL.

Alana'da satana'da hayırlı olsun, ekim ayında poyrazlar sonbahar buluşmasına katılırlar ise tanışma fırsatı buluruz..
Turan, bende yeni araç bakıyorum, ben eski kasa 12m3'lere bakıyorum, sen neler ile ilgilendiğini söylersen sanada bakayım...

Turan arkadaşım bu güzel habere çok sevindim.

Senin yönünden, yeni bir karavan yapımına başlıyacağın için, alan Hakan arkadaş yönünden ise, benim karavancılığa başlamama sebep olduğu için (bundan önceki VW Transporterı Hakan dan almıştım), ikiniz açısından da güzel bir sonuç oldu.

Sana ve Hakana hayırlı olsun....

atiladi' Alıntı:
Alana'da satana'da hayırlı olsun, ekim ayında poyrazlar sonbahar buluşmasına katılırlar ise tanışma fırsatı buluruz..
Turan, bende yeni araç bakıyorum, ben eski kasa 12m3'lere bakıyorum, sen neler ile ilgilendiğini söylersen sanada bakayım...
Atilla ağabey çok teşekkür ederim. 17 m3 temiz araç olursa iyi olur son seçenek 15 m3 diye düşünüyorum. Bana 17 m3 mantıklı geliyor senin araçlar gibi yükseklik bakımından (ranza ) rahat olur. ilgilendiginiz için teşekkür ederim.

Selamlar Turan.

erdenbay' Alıntı:
Turan arkadaşım bu güzel habere çok sevindim.

Senin yönünden, yeni bir karavan yapımına başlıyacağın için, alan Hakan arkadaş yönünden ise, benim karavancılığa başlamama sebep olduğu için (bundan önceki VW Transporterı Hakan dan almıştım), ikiniz açısından da güzel bir sonuç oldu.

Sana ve Hakana hayırlı olsun....
Sevgili ağabeyim sayenizde iyi bir dost kazandım çok teşekkür ederim, yenğemize selamlar. Görüşmek üzere.

Selamlar Saygılar Turan

Alanada satanada hayırlı olsun.....yeni araçla ilgili paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla

carpediem69' Alıntı:
Alanada satanada hayırlı olsun.....yeni araçla ilgili paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey teşekkür ederim mutlaka yeni araç aldıgımda paylaşagım.

Selamlar. Turan

Turan YUCEL' Alıntı:
Emmi teşekkür ediyorum kısmet olursa tekrar başlayacağım görüşmek üzere yengeye selamlarımı sunuyorum.

Selamlar Saygılar Turan.
Emmim, bilmukabele bizden de yengeye selamlar, yeni karavan ve yeni kamplarda buluşmak üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

SON KONULAR

Geri