Turan YUCEL
0 538 812 84 48
...
Sevgili Turan çok hoş olmuş.Ayrıca lacivert asil bir görünüm vermiş.Sevgiler.Turan YUCEL' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bugün can sıkıntısından karavanına baktım çok boş yerler vardı birkaç şekil olsa nasıl olur dedim ve ortaya bu sonuç çıktı. beğenirsiniz umarım.
Selamlar Turan
Sevgili ağabeyim çok teşekkür ediyorum. saygılarımı sunuyorum.Adil05' Alıntı:Sevgili Turan çok hoş olmuş.Ayrıca lacivert asil bir görünüm vermiş.Sevgiler.
Turan YUCEL' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bugün can sıkıntısından karavanına baktım çok boş yerler vardı birkaç şekil olsa nasıl olur dedim ve ortaya bu sonuç çıktı. beğenirsiniz umarım.
Selamlar Turan
Alınmaya başladım! Kuzum neden hep yaşlılıktan yana oy kullanıyorsun?Bak gençlerle aynı kulvarda koşuyoruz.Bilmez misin eski eserler hep antikadır?Antikalara paha biçilmez.Artık bilinçaltına öyle olumsuz mesajlar gönderme.Sevgilerle kal,sevgisiz kalma.seyyah54' Alıntı:Altına sarı bir çizgide hoş olurdu.Karavana yakışmış .Birazda spor ve genç işi tabii.(İçindekiler gibi)![]()
Ağabeyim gönüllerimiz aynı imiş cumartesi sabahı yetişmedi küçük bir kamp vardı tarabyada ona yetişeyim diye yaptıramadım ama ilk fırsatta yatıracağım. Hepimiz genç iz ağabeyim.seyyah54' Alıntı:Altına sarı bir çizgide hoş olurdu.Karavana yakışmış .Birazda spor ve genç işi tabii.(İçindekiler gibi)![]()
Seyfettin ağabey çok sağ olun teşekkür ederim.airboat' Alıntı:Eline sağlık,çok güzel ve hoş olmuş Turan kardeşim.
Sayın ağabeyim hiç kimseyi kırmam hele Ahmet ağabeyimi asla kırmam. Tabiki siz saygı değer büyüklerime paha biçilemez ellerinizden öpüyorum yengeme selamlar.Adil05' Alıntı:Alınmaya başladım! Kuzum neden hep yaşlılıktan yana oy kullanıyorsun?Bak gençlerle aynı kulvarda koşuyoruz.Bilmez misin eski eserler hep antikadır?Antikalara paha biçilmez.Artık bilinçaltına öyle olumsuz mesajlar gönderme.Sevgilerle kal,sevgisiz kalma.
Turan kırma Ahmet Abini,Bir venedik sarısı çizgiyi çekiver altına.İki ucu ince,ortası kalın düzleşmiş bir "S " yere yatmış.
Gökhan bey çok teşekkür ederim.cebocan' Alıntı:Turan Bey Güle Güle Kullanın çok güzel olmuş
Tanju reklamcı arkadaşım var onunla beraber seçtik internet ten camların etrafına da siyah yapıldı .tango' Alıntı:Turan bey güzel olmuş bu tip işleri yapan bir yerdemi yapıldı yoksa hazırmı.