airboat
0 506 747 33 33
Turan,
siftahınızın Sağlıklı Ve Eğlenceli Olmasını Dilerim.
Sevgili Ağabeyim Mesajınızı Şimdi Okudum. İznik Gezimiz Çok Güzeldi Ortam Harika, Neşeli Ve Eğlenceli İdi.umarım Bir Dahaki Geziye Sizlerle Beraber Oluruz.adil05' Alıntı:güle Güle Gi Ve İznik Delegasyonlarına Benden Selam Söyle.sevgilerle Kalın.
Seyfettin Ağabey Çok Teşekkür Ederim. Her Şey Şok Güzeldi. Geziyi Düzenleyen Arkadaşlarımıza Çok Teşekkür Ederi.airboat' Alıntı:turan,
Sevgili ağabeyim ben ve eşim de sizlerle tanışmaktan gurur duyduk. Siz değerli büyüklerimizin yaptığımız karavanlarımızı beğenmeniz bizleri onurlandırdı. Sizlerin yanında henüz çırak seviyesindeyim. Şayet yaptığım karavan,ımla ,karavanlarını yapacak olanlara küçükte olsa katkım olursa ne mutlu bana. Kamptaki fotoğraf çekme ferfonmansınız çok harikaydı ,sizi tebrik ediyorum.erdenbay' Alıntı:İznik gezisinde Turan arkadaşımızın karavanını yakınen inceleme fırsatını buldum.
Kendisini tebrik ediyorum.
Karavanını kendi yapan arkadaşların forumlarını pek takip edemedim.
Ama neler kaçırdığımı,Turan arkadaşımızın karavanını gördükten sonra anladım.
Ayrıca, böyle meşakkatli ve zevkli bir uğraşın sonunda, el emeği ve kendi yaptığı eseriyle ilk gezinin mutluluk ışıltıları da, Turan arkadaşımızın gözlerinden okunuyordu.
Kendisini tanımaktan da ayrıca mutlu oldum.
İznik gezisinde, karavanlarını kendi yapan Bülent bey, Şaban bey ve diğer arkadaşların yaptıkları işleri görünce, amatörce karavan sektörüne farkında olmadan giren bu arkadaşlarımızın başarılı yapımları ve paylaşımları,Türkiyede karavancılığın gelişimi açısından unutulmaz olacaktır.
Çünki bu arkadaşlarımız, karavan yapımının, maddi ve el becerisi yönünden, çok zor ulaşılan bir olgu olduğu düşüncesini de, Gezenbilir sitesindeki paylaşım ve örnekleriyle de yıkmış oldular. Bu yüzden karavanlarını kendi yapan,herkesi de kutluyorum.
Tüm Gezenbilir Karavan dostlarına, arzu ettikleri karavanlarına, bir an önce kavuşmalarını, karavanı olan arkadaşlarımıza da, kazasız belasız mutlu geziler dilerim...
Evet üstat bitti ilk kampada katıldım sağolsun dostlarımız çok güzel karşıladılar bir kez daha teşekkür ediyorum.buralpdi' Alıntı:hayırlı olsun,
karavan bitmiş ruhsatı alınmış ve siftahını bile yapmış,
güle güle kullan,
selamlar
Turan YUCEL' Alıntı:Yeni dünyaya gelen evladınız analı babalı büyüsün ( karavancı adayı)
Selamlar Turan
Çok teşekkür ederim. Bir gün mutlaka görüşürüz,BİBS' Alıntı:Hayırlı olsun, allahtan kazasız belasız sağlıklı ve mutlu geziler yapmanızı diliyor, yollarda görüşmek dileği ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Tanju bey sizin gibi dostlarla tanışmak benim için bir onurdur. Mutlaka kamplarda karşılaşmayı umut ediyorum ilk kampımızda oturup fazla muhabbet edemedik, sonraki kamplara işallah.tango' Alıntı:İznik buluşmasında Turan beyin yol arkadaşını yakından görme fırsatı bulduk; tek kelimeyle harika bir iş çıkarmış.Umarım başka kaplardada birlikte oluruz. Selamlar...
Abdullah bey karavanımı çok büyük istekle yaptım ve hiç bir masraftan kaçmadım umarım sizin yapaçagınız karavan dahada güzel olur, daha iyileri siz sevgili dostlarımızın başına. Bu arada İznik kampımızda sizlerle tanışmaktan ben ve eşim onur duyduk.BORABORA' Alıntı:Turan Beyin karavanını gördüğümüzde çok etkilendik. Gerek plan, gerek kullanılan malzemeler ve gerekse yapılan işçilik oldukça titiz davranılmış. Kendilerini tebrik ederim.
Darısı tüm karavan hayali kuranların başına