Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,579
Turan YUCEL' Alıntı:
Abdullah bey karavanımı çok büyük istekle yaptım ve hiç bir masraftan kaçmadım umarım sizin yapaçagınız karavan dahada güzel olur, daha iyileri siz sevgili dostlarımızın başına. Bu arada İznik kampımızda sizlerle tanışmaktan ben ve eşim onur duyduk.

Selamlar Sevgiler

Turan YÜCEL.

Turan Bey,
Karavan sevdalılarına yol göstermesi bakımından maliyet rakamlarını paylaşmanız mümkünmüdür?
Kalın sağlıcakla

Etiketler
carpediem69' Alıntı:
Turan Bey,
Karavan sevdalılarına yol göstermesi bakımından maliyet rakamlarını paylaşmanız mümkünmüdür?
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey karavana kullanacagınız malzeme ili alakalı maliyet hesabında fşyat farklılık göstere bilir. Arkadaşları yanıltmak istemem, ama istediginiz bir malzemenın fiyatını söyleye bilirim.

Selamlar Turan.

Turan bey, sıkı ve disiplinli bir çalışma ile gezenevinizi kısa zamanda bitirdiniz ve ilk kampınız İznik'e geldiniz. Ne mutlu size ki, artık dünyanın her yerinde çok sayıda yazlık ve kışlık mekana sahipsiniz. Biz de sizi ve eşinizi tanımaktan memnunuz. Kısmet olduğu takdirde yeni gezilerde görüşmek dileğiyle gezenevinizi iyi günlerde kullanın diyoruz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent) :smiley:

Çöl Kartalı' Alıntı:
Turan bey, sıkı ve disiplinli bir çalışma ile gezenevinizi kısa zamanda bitirdiniz ve ilk kampınız İznik'e geldiniz. Ne mutlu size ki, artık dünyanın her yerinde çok sayıda yazlık ve kışlık mekana sahipsiniz. Biz de sizi ve eşinizi tanımaktan memnunuz. Kısmet olduğu takdirde yeni gezilerde görüşmek dileğiyle gezenevinizi iyi günlerde kullanın diyoruz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent) :smiley:
Yeşim hanım , Bülent bey eşim ve bende sizlerle yeni gezilerde görüşmekten mutlu oluruz, sizlerle sohbet etmek ,birbirimizi daha iyi tanımak dileği ile. Yeşim hanıma ve size selamlar. Handan _Turan YÜCEL.

Bugün atık su depolarının montajını yaptırdım, kullanıma hazır durumda. Banyo için küçük evye aldım ve hemen işe koyuldum kısmet olursa yarın yerine montajı bitiyor kullanıma hazır duruma gelecek. Böylelikle Paşanın başak işi kalmayacak.

IMG_0553.JPG

IMG_0556.JPG

IMG_0558.JPG

IMG_0560.JPG

IMG_0561.JPG

Depoların ebat, ağırlık, malzeme ve maliyeti hakkında bilgi vermeniz mümkünmü.

Sevgili agabeyim dopoları marintekten aldım. Linkte detaylı bilgiyi göre bilirsiniz.
Hayırlı günler diliyorum, selamlar saygılar.

Turan YUCEL
http://www.marintekstore.com/?cmp=1&catId=14&gId=1611

Sn. Turan bey
Karavanınızı bitirmişsiniz. Çok güzel olmuş elinize saglik .
İlk gezinize de çıkmışsınız . Yaşamınıza mutluluk katmasını ve nice keyfli
geziler çıkarmanızı dileriz .
Selamlar.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Sn. Turan bey
Karavanınızı bitirmişsiniz. Çok güzel olmuş elinize saglik .
İlk gezinize de çıkmışsınız . Yaşamınıza mutluluk katmasını ve nice keyfli
geziler çıkarmanızı dileriz .
Selamlar.
Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bazı eksiklerim vardı onlarıda geziden sonra yapıp yitirdim sayılır.

Selamlar Saygılar Turan

Turan bey karavanınız çok güzel olmuş sağlıktan kullanın. Karavanınızı satmayı düşünürmüsünüz çok beğendim.Size özel mesajdan telafon numaramı yazacağım bilginize. Hayırlı günler.

Arkadaşlar merhaba bugün can sıkıntısından karavanına baktım çok boş yerler vardı birkaç şekil olsa nasıl olur dedim ve ortaya bu sonuç çıktı. beğenirsiniz umarım.

Selamlar Turan

IMG_0601.JPG

IMG_0602.JPG

IMG_0603.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri