Sevgili ağabeyim çok teşekkür ederim darısı başınıza.Adil05' Alıntı:Tebrikler.Mükemmel.Güzel günlerde kullanın.Sevgilerle kalın.
Levent bey çok teşekkür ederim, görüşmek üzere.güngör' Alıntı:Gözünüz aydın olsun, sağlıkla ve keyifle gezin. Selamlar
Turan YUCEL' Alıntı:Bugün TÜV ,e muayene için gittim aracı iceri aldılar içim, içimi yedi acaba sorun cıkarmı diye 10 dk sonra aracım cıktı ve onaylanmış hemen trafikten randevu aldım kısmetse sabah 8.30 da ruhsat işlemleri başlayacak.
Çok teşekkür ederim kısa sürede sorunsuz bir şekilde karavanınızın bitmesi dilegi ile hoşçakaılın.TA2RX' Alıntı:Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza.
Hasan bey çok teşekkürler.nasah' Alıntı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan
Aydınlık içinde olun çok teşekkür ederim.gezmen' Alıntı:Gözünüz aydın!...
Cavid Sezen
Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bugün trafik işlemleri için gittim kısmet olursa yarın ruhsatı alacağım. Görüşmek üzere.a.yilmaz' Alıntı:TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.
Sayın Seyyah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bir gün görüşmek dileği ile.seyyah54' Alıntı:Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile.
Sayın Aka teşekkür ederim yollarda karşılaşmak üzere.Aka' Alıntı:Hayırlı olsun, sorunsuz kilometreler.
Sayın Tango ilk gezimizi hafta sonu İznik gölüne yapacagız , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.tango' Alıntı:Mutlu sona az kaldı.En yakın zamanda keyifle yollarda olmanızı dilerim..
güle Güle Gi Ve İznik Delegasyonlarına Benden Selam Söyle.sevgilerle Kalın.turan Yucel' Alıntı:Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.