Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,334
..

IMG_0505.JPG

IMG_0504.JPG

Etiketler
Turan YUCEL' Alıntı:
Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.

Selamlar Sevgiler

Turan.

Linkte bulunan Gerfloor ürünlerini incelemenizde fayda var firmanın iletişim bilgilerinden yola çıkarak yakın coğrafyanızdaki tedarikçilerede ulaşabilirsiniz....
Kalın sağlıcakla

http://www.gerflor.com.tr/profesyonel-cozumler/urun-sayfasi/mural-club,37.html

carpediem69' Alıntı:
Linkte bulunan Gerfloor ürünlerini incelemenizde fayda var firmanın iletişim bilgilerinden yola çıkarak yakın coğrafyanızdaki tedarikçilerede ulaşabilirsiniz....
Kalın sağlıcala.
carpediem69' Alıntı:
Kalın sağlıcakla

Süleyman bey ilginize çok teşekkür ederim. Bir gün görüşmek üzere selamlar.

Turan YUCEL

Turan YUCEL' Alıntı:
Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.

Selamlar Sevgiler

Turan.
Değerli arkadaşım,aynı problem bende de var.Bazı arkadaşlar duvar kağıdı,bazı arkadaşlar yer döşemesi tavsiye etti.Atilla bey yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Sevgilerle kal.

Adil05' Alıntı:
Değerli arkadaşım,aynı problem bende de var.Bazı arkadaşlar duvar kağıdı,bazı arkadaşlar yer döşemesi tavsiye etti.Atilla bey yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Sevgilerle kal.

Bu gün zeyrek tarafına gittin ve su geçirmez yer ( ince ) kaplaması buldum metresi 12 tl den aldım kısmetse yarın montaj aypacağım. İlginize çok teşekkür ederim.

selamlar Turan.

A
airboat' Alıntı:
Banyo içi derken;yan duvarları mı kastediyorsunuz?
Seyfettin hocam size çok teşekkür ederim. Kısmetse yarın elektrik aksamıda bitecek, gün içinde araç proje için müracaat ettim bir kaç gün içinde bitecek sanırım.

Selamlar Saygılar.

Turan.

İyi akşamlar T uran bey öncelikle kolay gelsin . ben banyo kaplamasında milöfyö kullandım . sonuç beklentimi karşıladı

Fotoğraf0876.jpg

gez-bil' Alıntı:
İyi akşamlar T uran bey öncelikle kolay gelsin . ben banyo kaplamasında milöfyö kullandım . sonuç beklentimi karşıladı
Sayın gez-bil bugün bende sizin kullandıgınız malzemenin aynısını aldın umarım bende memnun kalırım. Sizin karavanınızı da çok beyendim sağlıktan kullanın ilginize çok teşekkür ederim.

Selamlar Turan

Bugün İstanbul,da hava çok güzeldi hemen güneş panellerini devreye sokalım dedim daha önceden aldığım edavatları çıkarttım ufak ufak başladım ve Yusuf AYBEK kardeşimi aradım sağolsun hemen geldi ve güneş panellerini ,aküleri devreye soktu. Buradan birkez daha teşekkür ediyorum.

IMG_0520.JPG

IMG_0519.JPG

Turan YUCEL' Alıntı:
Bugün İstanbul,da hava çok güzeldi hemen güneş panellerini devreye sokalım dedim daha önceden aldığım edavatları çıkarttım ufak ufak başladım ve Yusuf AYBEK kardeşimi aradım sağolsun hemen geldi ve güneş panellerini ,aküleri devreye soktu. Buradan birkez daha teşekkür ediyorum.
Sevgili Turan, çok güzel gidiyor.Allah nazardan saklasın.Sevgilerle kalın.İnvertür kullanacakmısın,kullanacaksan kaçlık olacak?

Turan abi ben teşekkür ederim,zamanım oldukca ihtiyaç dahilinde her zaman elimden geleni yaparım benim içinde güzel olur ;) daraldım artık,az kaldı işlerim bu şekilde giderse seneye sürpriz yapabiliriz ;)

İlhan abi paslandım bizim önümüzde örnek yoktu abilerin arkadaşların yönlendirmesiyle derme çatma birşeyler yaptık şimdi ise Gezenbilir karavan bölümü çok gelişti son yapılan karavanlar artık daha estetik ve daha donanımlı Turan abinin araçda çok güzel oldu 13m3 ü inceledim çok ideal bir seçim imkanım olursa bende 13m3 düşünüyorum nasip artık ;)

Yusuf kardeşim, doğru söylersin, karavan bölümü sizlerden alınan cesaretle daima iyiye doğru ilerliyor. Sende özlediğin yeni karavana kavuşacaksın. Tabiki karavan hamlende çıtayı gerektiği kadar yukarı çıkartacağından eminim, Allah gönlüne göre versin.
Selam ve sevgilerimle.

airboat' Alıntı:
Turan Kadeşim,
Ahşap ürünün çevresini ve ovallikleri kapatmak için kullandığın malzemenin adı nedir.
Satıcısı kimlerdir.
Renk kartelası varmı ? Yapıştırması soğuk yapıştıcı mı yoksa sıcak yapıştırma mı yapılıyor?
Bigilendirirsen sevinirim.
Kolay gelsin.

Turan Kardeşim;
Kullandığın ahşabın çevresini kapattığın U malzemeden burda bulamadım.Senin aldığın yerde benim kullanacağım krem rengi varsa; 16 veya 18 mm lik gerekli.
Yardımcı olabilirmisiniz.
Parça olarak alamazsanız bile 50mt top olabilir.
Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Turan, çok güzel gidiyor.Allah nazardan saklasın.Sevgilerle kalın.İnvertür kullanacakmısın,kullanacaksan kaçlık olacak?
Adil agabey 1000 lik inverter kullanacagım ,aldım, sadece buzdolabı ve tv çalışacak çok teşekkür ederim,

Selamlar saygılar

Turan YUCEL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR