Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,334
..

IMG_0464.JPG

IMG_0465.JPG

IMG_0466.JPG

IMG_0469.JPG

IMG_0471.JPG

Etiketler

Kapak siparişlerim geldi yerlerine alıştırmaları yapıldı kilit yerlerini açtım sadece montaj kaldı yarın sabah kısmet olursa bitecek.

IMG_0475.JPG

IMG_0478.JPG

IMG_0481.JPG

IMG_0483.JPG

IMG_0480.JPG

Kapak renkleri süper olmuş.....mobilyalarda hangi ahşap türünü kullandınız?
Keyifli gezilerde emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle....
Kalın sağlıcakla

Turan abi bir çırpıda bitivermiş inşallah keyifle bol bol gezersin.İnşallah şahsen de tanışmak kısmet olur çok selamlar.

carpediem69' Alıntı:
Kapak renkleri süper olmuş.....mobilyalarda hangi ahşap türünü kullandınız?
Keyifli gezilerde emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey Teşekkür ederim, suntalam dan yaptım.

seyyah54' Alıntı:
Turan bey heran geziye hazırım diye sesleniyor.Gezilerinizde tekerinize taş değmesin.Güle güle kullanın.
Sayın Seyyah elimden geldiği kararıyla yapmaya çalışıyorum. Sizin gibi saygı değer büyüklerimize beğen,dire bildim,ise ne mutlu bana. Bir gün tanışmak üzere hoşça kalın. Teşekkürler.

Kapakların kilit montajları bitti yerlerine montaj yapıldı sonunda, ve masa montajı bitmek üzere açıldıgında, koltuk döndügünde 120 x190 yatak olaçak.

IMG_0487.JPG

IMG_0495.JPG

IMG_0491.JPG

IMG_0486.JPG

Abi maşallah çok güzel olmuş valla,oturağın yanındaki kısım ve masanın açılan kolunun altına açılınca ne koyacaksın?Bilmediğim için soruyorum sadece,yatınca sıkıntı yaşatır mı?

umut7105' Alıntı:
Abi maşallah çok güzel olmuş valla,oturağın yanındaki kısım ve masanın açılan kolunun altına açılınca ne koyacaksın?Bilmediğim için soruyorum sadece,yatınca sıkıntı yaşatır mı?
Sevgili Ümit masanın altına portatif ayak konulacak va sıkıntı olmayacak.

Selamlar Turan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR