Turan YUCEL
0 538 812 84 48
..
Levent çok teşekkür ederim bitmesine ramak kaldı.buralpdi' Alıntı:maşallah maşallah, güzel gidiyor, yaza hazır gibi artık, selamlar
Süleyman bey Teşekkür ederim, suntalam dan yaptım.carpediem69' Alıntı:Kapak renkleri süper olmuş.....mobilyalarda hangi ahşap türünü kullandınız?
Keyifli gezilerde emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle....
Kalın sağlıcakla
Sayın Seyyah elimden geldiği kararıyla yapmaya çalışıyorum. Sizin gibi saygı değer büyüklerimize beğen,dire bildim,ise ne mutlu bana. Bir gün tanışmak üzere hoşça kalın. Teşekkürler.seyyah54' Alıntı:Turan bey heran geziye hazırım diye sesleniyor.Gezilerinizde tekerinize taş değmesin.Güle güle kullanın.
Burak çok teşekkür ederim. Kısmetse tanışacagız mutlaka bir gün bir yerlerde. SelamlarGoldwingerr' Alıntı:Turan abi bir çırpıda bitivermiş inşallah keyifle bol bol gezersin.İnşallah şahsen de tanışmak kısmet olur çok selamlar.
Sevgili Ümit masanın altına portatif ayak konulacak va sıkıntı olmayacak.umut7105' Alıntı:Abi maşallah çok güzel olmuş valla,oturağın yanındaki kısım ve masanın açılan kolunun altına açılınca ne koyacaksın?Bilmediğim için soruyorum sadece,yatınca sıkıntı yaşatır mı?