Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,334

Etiketler
Turan Bey; ellerinize sağlık oldukça güzel yol almışsınız. Vebasto, camlar yatak yavaş yavaş iskelet tamamlanıyor. Havalarda kısa sürede bize daha uzun ve sıcak ortam sunacak. Bileğine kuvvet. Kolay gelsin Selamlar.

a.yilmaz' Alıntı:
Turan Bey; ellerinize sağlık oldukça güzel yol almışsınız. Vebasto, camlar yatak yavaş yavaş iskelet tamamlanıyor. Havalarda kısa sürede bize daha uzun ve sıcak ortam sunacak. Bileğine kuvvet. Kolay gelsin Selamlar.
Sevgili ağabeyim çok teşekkür edrerim beyendiginize sevindim.
Sevgiler Sayğılar
Turan.

Bu hafta yaptığım çalışmalardan resimler.

IMG_0446.JPG

IMG_0453.JPG

IMG_0461.JPG

IMG_0458.JPG

IMG_0448.JPG

Çok şık olmuş. Buzdolabınız 12V ise sıkı sıkıya dolaba oturttuğunuzda verimsiz çalışacağı söylenmişti. Ben bu yüzden etrafına 2-3 santim boşluk bıraktım. 220V olanlarda bu boşluğu arka tarafta bırakmak gerekecek sanırım.

TA2RX' Alıntı:
Çok şık olmuş. Buzdolabınız 12V ise sıkı sıkıya dolaba oturttuğunuzda verimsiz çalışacağı söylenmişti. Ben bu yüzden etrafına 2-3 santim boşluk bıraktım. 220V olanlarda bu boşluğu arka tarafta bırakmak gerekecek sanırım.
Sevgili agabeyim buzdolabı 220 V arkasında boşluk var ve 2 adet fan var havalandırması gayet iyi oldu.

Selamlar ,Saygılar Turan.

airboat' Alıntı:
Turan Kadeşim,
Ahşap ürünün çevresini ve ovallikleri kapatmak için kullandığın malzemenin adı nedir.
Satıcısı kimlerdir.
Renk kartelası varmı ? Yapıştırması soğuk yapıştıcı mı yoksa sıcak yapıştırma mı yapılıyor?
Bigilendirirsen sevinirim.
Kolay gelsin.
Sevgili agabeyim ahşap ürünün çevresini ve ovallikler 18 mm u plastikle kapladım oval yerlerini sac kurutma ile ısıtıp el ile düzelttim ve hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Her rengi var mobilya malzemesi satılan yerden aldım.

Adil05' Alıntı:
Maşallah deyim.Bune be!jet hızıyla vede harika yapım.inanmıyorum.İşçilik dersen,bir harika.bunları atölyede yapıyorsun di mi?
Adil agabey aynen atölyede yapıyoruz. İşide bıraktım o yüzden işler hızlandı.

Saygılar Turan.

Turan YUCEL' Alıntı:
Sevgili agabeyim ahşap ürünün çevresini ve ovallikler 18 mm u plastikle kapladım oval yerlerini sac kurutma ile ısıtıp el ile düzelttim ve hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Her rengi var mobilya malzemesi satılan yerden aldım.

Bilgileriniz için teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR