Turan YUCEL
0 538 812 84 48
Beğendiginiz için çok teşekürlerAka' Alıntı:Güzel gidiyor, profil olayı güzel olmuş.
Beğendiginiz için çok teşekürlerAka' Alıntı:Güzel gidiyor, profil olayı güzel olmuş.
Sevgili ağabeyim çok teşekkür edrerim beyendiginize sevindim.a.yilmaz' Alıntı:Turan Bey; ellerinize sağlık oldukça güzel yol almışsınız. Vebasto, camlar yatak yavaş yavaş iskelet tamamlanıyor. Havalarda kısa sürede bize daha uzun ve sıcak ortam sunacak. Bileğine kuvvet. Kolay gelsin Selamlar.
Çokteşekkür ederim, elimden geldigince hızlı yapmaya gayret çalışıyorum.sinan54' Alıntı:yürüyen sarayın bitmesine az kalmış kolay gelsin
hayırlı olsun
Sevgili Turan çalışmalar iyi gidiyo.Neredeyse bitmek üzere.hadi kolay gelsin.Sevgilerle kalın.Turan YUCEL' Alıntı:
Sevgili ağabeyim az kaldı kısmetse bu hafta tamamlamayı hedefledim. Çok teşekkür ederim.Adil05' Alıntı:Sevgili Turan çalışmalar iyi gidiyo.Neredeyse bitmek üzere.hadi kolay gelsin.Sevgilerle kalın.
Adil05
Sevgili agabeyim buzdolabı 220 V arkasında boşluk var ve 2 adet fan var havalandırması gayet iyi oldu.TA2RX' Alıntı:Çok şık olmuş. Buzdolabınız 12V ise sıkı sıkıya dolaba oturttuğunuzda verimsiz çalışacağı söylenmişti. Ben bu yüzden etrafına 2-3 santim boşluk bıraktım. 220V olanlarda bu boşluğu arka tarafta bırakmak gerekecek sanırım.
Sevgili agabeyim ahşap ürünün çevresini ve ovallikler 18 mm u plastikle kapladım oval yerlerini sac kurutma ile ısıtıp el ile düzelttim ve hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Her rengi var mobilya malzemesi satılan yerden aldım.airboat' Alıntı:Turan Kadeşim,
Ahşap ürünün çevresini ve ovallikleri kapatmak için kullandığın malzemenin adı nedir.
Satıcısı kimlerdir.
Renk kartelası varmı ? Yapıştırması soğuk yapıştıcı mı yoksa sıcak yapıştırma mı yapılıyor?
Bigilendirirsen sevinirim.
Kolay gelsin.
Maşallah deyim.Bune be!jet hızıyla vede harika yapım.inanmıyorum.İşçilik dersen,bir harika.bunları atölyede yapıyorsun di mi?Turan YUCEL' Alıntı:Bu hafta yaptığım çalışmalardan resimler.
Adil agabey aynen atölyede yapıyoruz. İşide bıraktım o yüzden işler hızlandı.Adil05' Alıntı:Maşallah deyim.Bune be!jet hızıyla vede harika yapım.inanmıyorum.İşçilik dersen,bir harika.bunları atölyede yapıyorsun di mi?
Turan YUCEL' Alıntı:Sevgili agabeyim ahşap ürünün çevresini ve ovallikler 18 mm u plastikle kapladım oval yerlerini sac kurutma ile ısıtıp el ile düzelttim ve hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Her rengi var mobilya malzemesi satılan yerden aldım.
Selamlar ,Saygılar Turan.