TA2RX
Müzmin öğrenci
Tavandaki ahşap karkaslar seyrek olmuş sanki.
Bekir abi karkaslarımız sıklaştırıldı vakit bulamadıgımdan resim cekemedim.TA2RX' Alıntı:Tavandaki ahşap karkaslar seyrek olmuş sanki.
Değerli arkadaşım, panel bağlantı ayakları güzel ve sağlam olmuş, panel bağlantı ayaklarının bir tarafına tenteyi sabitlemişsiniz.Ancak iki yandaki ayakları bir birine sabitleştirmemişsin.Onları göremedim.Panel kasalarıyla mı bağlamayı düşünüyorsunuz? Selamlar.Benim 5. sayfamda ki tente bağlantısı.Turan YUCEL' Alıntı:
Sevgili agabeyim baktıgınız resimleri daha iş bitmeden cekmiştim yeni resimleri yüklüyorum.Adil05' Alıntı:Değerli arkadaşım, panel bağlantı ayakları güzel ve sağlam olmuş, panel bağlantı ayaklarının bir tarafına tenteyi sabitlemişsiniz.Ancak iki yandaki ayakları bir birine sabitleştirmemişsin.Onları göremedim.Panel kasalarıyla mı bağlamayı düşünüyorsunuz? Selamlar.Benim 5. sayfamda ki tente bağlantısı.
Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim. Halan İstanbul,damısınız.a.yilmaz' Alıntı:Sn. Yücel ; demokrasilerde çareler tükenmiyor. Güneş paneli ayaklrını çok işlevsel olarak ve sacı delmeden halletmşsınız kutlarım. Tez zamanda karavanınıza ulaşmanız dileklerimle esen kalın.
Levent cok teşekkür ederim,elemden geldiği kadar yapıyorum.buralpdi' Alıntı:yavaş yavaş imalat hızlanmaya başlamış, kolay gelsin
Burak bu aralar boştayım o yüzden devamlı karavanla uğraşıyorum ,uydu için yer hazırlanacak. Sende bu cam,lardanmı kullanacaksın.Goldwingerr' Alıntı:Kolay gelsin abi hızlı gidiyor.İlerde uydu anteni koymayı düşünürsen tavanda yerini veya kablosunu hazırlamayı düşünmek iyi olabilir sonradan dışarıda kablo görünmez diye düşünüyorum.Camlar süper olmuş en sevdiğim karavandaki aksesuar bu camlar.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın