bülent usta
Kamp II
Turan abi camın son takılmış hali böylemi olacak?
Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğila.yilmaz' Alıntı:Sn. Yücel ; demokrasilerde çareler tükenmiyor. Güneş paneli ayaklrını çok işlevsel olarak ve sacı delmeden halletmşsınız kutlarım. Tez zamanda karavanınıza ulaşmanız dileklerimle esen kalın.
Orhan baba tente mafsallı degil.Orhan Baba' Alıntı:Turan Bey Merhaba,
Tentenizi allende den 1100 TL ye aldığınızı biliyorum. Mafsallı olup olmadığını merak ediyorum.Yanıtlarsanız sevinirim .Selamlar Orhan ÇİÇEK
Sevgili abim camlardan bahsediyorsun galiba daha nasıl bir işlem yapabilirim.bülent usta' Alıntı:Turan abi camın son takılmış hali böylemi olacak?
Sevgili ağabeyim kısmet olursa tabiki yaparız neden olmasın. İstanbul,a geldiginizde mutlaka görüşelim.a.yilmaz' Alıntı:Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil
Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz aşamalar tekrar canlandı hafızamda. Umarım beraberce mutlu sona ulaşır Beyazsaray ve Paşanın doğum günlerini de beraberce kutlarız. Balıkesir'den selamlar.
Atilla abi çok teşşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum.atiladi' Alıntı:İkitelli, dolapdere san. Sitesinde, açsa (acsa.com) da ister webasto ister eberspaser markayı montaj dahil 1200 TL k.k 5 taksit taktırabilirsin, montaj süresi 2 saat.....
Yol aldım ama bende yoruldum. Çok teşekkür ederim.buralpdi' Alıntı:bayağı bir yol alınmış, ısıtıcınız hayırlı olsun, kolay gelsin