Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,345

Etiketler
Turan Bey Merhaba,
Tentenizi allende den 1100 TL ye aldığınızı biliyorum. Mafsallı olup olmadığını merak ediyorum.Yanıtlarsanız sevinirim .Selamlar Orhan ÇİÇEK

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Yücel ; demokrasilerde çareler tükenmiyor. Güneş paneli ayaklrını çok işlevsel olarak ve sacı delmeden halletmşsınız kutlarım. Tez zamanda karavanınıza ulaşmanız dileklerimle esen kalın.
Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil :mad:
Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz aşamalar tekrar canlandı hafızamda. Umarım beraberce mutlu sona ulaşır Beyazsaray ve Paşanın doğum günlerini de beraberce kutlarız. Balıkesir'den selamlar.

Orhan Baba' Alıntı:
Turan Bey Merhaba,
Tentenizi allende den 1100 TL ye aldığınızı biliyorum. Mafsallı olup olmadığını merak ediyorum.Yanıtlarsanız sevinirim .Selamlar Orhan ÇİÇEK
Orhan baba tente mafsallı degil.
Selamlar sevgiler

Turan YUCEL.

a.yilmaz' Alıntı:
Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil :mad:
Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz aşamalar tekrar canlandı hafızamda. Umarım beraberce mutlu sona ulaşır Beyazsaray ve Paşanın doğum günlerini de beraberce kutlarız. Balıkesir'den selamlar.
Sevgili ağabeyim kısmet olursa tabiki yaparız neden olmasın. İstanbul,a geldiginizde mutlaka görüşelim.

Sevgiler Saygılar.

Turan YUCEL.

İkitelli, dolapdere san. Sitesinde, açsa (acsa.com) da ister webasto ister eberspaser markayı montaj dahil 1200 TL k.k 5 taksit taktırabilirsin, montaj süresi 2 saat.....

atiladi' Alıntı:
İkitelli, dolapdere san. Sitesinde, açsa (acsa.com) da ister webasto ister eberspaser markayı montaj dahil 1200 TL k.k 5 taksit taktırabilirsin, montaj süresi 2 saat.....
Atilla abi çok teşşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum.

Turan YUCEL.

Yapım aşamasında daha önce camların kenarını deri yapmıştım. Bülent ustanın bir sorusu üzerine cam kenarlarını degiştirdim, yapım aşamalarında bu arada biraz daha yol aldım. Atilla abinin yönlendirmesi ile vebesto taktırdım. İkitelliden dönerken parke aldım ve montajı bitti. Kapı kenarlarını L aleminyum,la kapladım, fotolar.

IMG_0415.JPG

IMG_0416.JPG

IMG_0417.JPG

IMG_0418.JPG

IMG_0421.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR