Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,237
carpediem69' Alıntı:
Turan Bey,
hayırdır aracı satılığa çıkarmışsınız ,olumsuz bir durum yoktur umarım......
Süleyman bey olumsuz hiç bir şey yok. Karavanımı daha büyük yapmaya karar verdim, karavanım dan çok memnunum biliyorsunuz tam istediğim gibi oldu.

Selamlar Turan

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa

Turan YUCEL' Alıntı:
Süleyman bey olumsuz hiç bir şey yok. Karavanımı daha büyük yapmaya karar verdim, karavanım dan çok memnunum biliyorsunuz tam istediğim gibi oldu.

Selamlar Turan

Aklıma ilk gelen sağlık problemi olabileceği.....madem sorun yok şimdiden alana da satana da hayırlı olsun........
Kalın sağlıckla

carpediem69' Alıntı:
Aklıma ilk gelen sağlık problemi olabileceği.....madem sorun yok şimdiden alana da satana da hayırlı olsun........
Kalın sağlıckla
Süleyman bey ilginize çok teşekkür ederim , Bir gün görüşmek üzere.

Selamlar Saygılar Turan ( Paşa )

Paşa yarın akşam 10 günlük yola çıkacak ilk uzun gezisi olacak. İzmir civarında gezip konaklayacak, İzmir civarında kimler olacak acaba.

Selamlar Saygılar Turan.

Son günlerde ses seda çıkmamasının nedeni belli oldu, bu gün itibari ile merak etmeye başlamıştım, haber akşama düştü....Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller dilerim...

İzmir Urla İskeledeyiz. Bahçeli küçük bir evimiz var, kapımız herkese açık.

Selamlar,sevgiler.

İzmir de Bayraklı Adliyesinin yanında Folkart Towers in karşısındayım iki uzun beyaz gökdelen var bitinin tepesinde Martı yazıyor.Ofis orada ev göztepede ama ben haberleşirsek tanışmak isterim motorla yanınıza gelebilirim.05364372297 İzmirden selamlar

atiladi' Alıntı:
Son günlerde ses seda çıkmamasının nedeni belli oldu, bu gün itibari ile merak etmeye başlamıştım, haber akşama düştü....Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller dilerim.
Atilla ağabey çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. :smiley:

derindeniz1' Alıntı:
İzmir Urla İskeledeyiz. Bahçeli küçük bir evimiz var, kapımız herkese açık.

Selamlar,sevgiler.
Urlaya mutlaka uğrayacağım tanışmak isterim .

Selamlar Turan .....Paşa

Goldwingerr' Alıntı:
İzmir de Bayraklı Adliyesinin yanında Folkart Towers in karşısındayım iki uzun beyaz gökdelen var bitinin tepesinde Martı yazıyor.Ofis orada ev göztepede ama ben haberleşirsek tanışmak isterim motorla yanınıza gelebilirim.05364372297 İzmirden selamlar
Burak gelince mutlaka görüşürüz .

Selamlar Turan.

Bugün paşanın led aydınlatmalarını uzaktan kumanda ile yanması için küçük bir adaptör aldım 3 tane ışık bağlana biliyor ayrı, ayrı veya hepsi aynı anda yanıyor elektrik , elektronik marketlerde satılıyor fiyatı 10 TlL .aynı zamanda dilediğinizi kısık bir şekilde yakma imkanı sağlıyor.

IMG_0681.JPG

Turan YUCEL' Alıntı:
Paşa yarın akşam 10 günlük yola çıkacak ilk uzun gezisi olacak. İzmir civarında gezip konaklayacak, İzmir civarında kimler olacak acaba.

Selamlar Saygılar Turan.

Turan bey pzrts ve salı izmir de olacağım.
Vaktiniz müsait olursa sizinle ve izmirli karavancı dostlarla buluşmak isterim
Gsm: 0532 678 62 26

erdenbay' Alıntı:
Turan bey pzrts ve salı izmir de olacağım.
Vaktiniz müsait olursa sizinle ve izmirli karavancı dostlarla buluşmak isterim
Gsm: 0532 678 62 26
. Erdem abi su anda foca da sazlıca
Kampındayız.bız de görüşmek ısterız . Selamlar

Turan Abi eşi ve kızları ile tanıştık.Biraz önce ayrıldılar.Paşa yi gezdim süper olmuş.Tatilleri de çok keyifli geçiyor.Buradan ya seferihisar çeşme tarafına ya da şirince kuşadası tarafına gidecekler.Daha kararlarını vermemişlerdi.Ne de olsa evleri yanlarında :smiley: Tekrar tanışıp görüştüğümüze çok memlun oldum.İyi tatiller.

Goldwingerr' Alıntı:
Turan Abi eşi ve kızları ile tanıştık.Biraz önce ayrıldılar.Paşa yi gezdim süper olmuş.Tatilleri de çok keyifli geçiyor.Buradan ya seferihisar çeşme tarafına ya da şirince kuşadası tarafına gidecekler.Daha kararlarını vermemişlerdi.Ne de olsa evleri yanlarında :smiley: Tekrar tanışıp görüştüğümüze çok memlun oldum.İyi tatiller.
Sevgili Burak bizde seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Bizi bizi ofisinizde konuk ettiniz çok teşekkür ederim , tekrar görüşmek üzere sağlık, huzur eksik olmasın yanınızdan. Annenize kız kardeşinize selamlar.

Turan & Handan , Yağmur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR