Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,951
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Aka' Alıntı:
Güzel fikir, gerektiğinde kullanılacak yani. Evet sayın aka gerektiğinde kullanılacak kullanılmadığı zaman alt yatak yüksekliği 155 cm .

Etiketler

mabirsen' Alıntı:
Oturma grubunda da + 1 yatak çıkar herhalde. Güzel plan. Kolay gelsin. Bu yaza yetişecek herhalde...
Düşündüğün gibi olacak sayın Mabirsen ölçüler yaklaşık 170x90 cm oturma grubunun

Son eklentiler

SAM_0180.JPG

SAM_0182.JPG

SAM_0186.JPG

SAM_0171.JPG

SAM_0189.JPG

stepne'nin yerinde atık su deposu olduğundan dolayı arka sol kapı menteşe ayaklarıdan stepne'yi arkaya astım

SAM_0190.jpg

SAM_0174.jpg

Atık su depoları yerlerini sevmiş, bende olsam böyle uygulardım, ayrıca arka kapaktaki stepne araca farklı bir hava katmış, aracın arka görünümünden sıradan bir araç olmadığı hissi yaratmış, fakat belki bisiklet taşıyıcı gibi şeyleri engellemiş olabilir. tabi gerekliyse.

Arka kapıdaki stepne araca çok farklı bir hava katmış yıllardır anlamadığım bir konu arka kapının olduğu yere koca koca bisikletleri koymak şartmıdır neden yatlarda kullanılan açıp kullandıktan sonra katlanan aç kapa yat bisikletleri kullanılmaz hem yer olarak çok az yer kaplayarak dünya kadar hacim kazanılmazmı.

Ellerinize sağlık depoların ölçüleri tam yerine olmuş, buzdalabı nereye gelecek klimanın üzerinemi anlayamadım.

Selamlar Turan.

marmariscj7' Alıntı:
Arka kapıdaki stepne araca çok farklı bir hava katmış yıllardır anlamadığım bir konu arka kapının olduğu yere koca koca bisikletleri koymak şartmıdır neden yatlarda kullanılan açıp kullandıktan sonra katlanan aç kapa yat bisikletleri kullanılmaz hem yer olarak çok az yer kaplayarak dünya kadar hacim kazanılmazmı.

Katlanır bisiklet tabiki çok pratik, bende çok severim ve çokta kaliteli modelleri var, fakat küçükler ya, sevilmeyen tarafı sanırım orası, büyük hatta en büyük, en hızlı ve en gösterişlisi olmalı, ( gerçek bisikletçiler alınmasın, bu bir genelleme )

Katlanır bisiklet pratikliğinin yanında küçük olduğu için gösterişi yok,genelde bizler hantal büyük bisikletleri tercih ediyoruz sadece sağa sola hava atmak için kullanıma gelince birçoğu kullanılmıyor paslanıp gidiyor kullanmayacaksan o zaman niye gezdiriyorsun diyorum kendi kendime.Gerçek bisikletçileri konunun dışında tutuyorum onların bisikletleri her zaman pırıl pırıl heran kullanılmaya hazır vede öyle olması gerekiyor.

Fikir ve önerilerinizden dolayı teşekkür ederim. bisiklet çoğu zaman hayatımızda gerekli bir araç ben günlük yaşantımda kulanıyor işe bisikletle gidip geliyorum . karavanımada bisiklet taşıyıcı monte etmeyi düşünüyorum .

Merhaba Turan .buzdolabını ikili ocağın altında klima ile buzdolabının arasında ise lavabo var.

Bu akşam giriş basamağını yaptım sürgülü . Yarın akşamda basamağın hareketlerini sabitlemek için yaylı sürgü fişeğini takacağım.

SAM_0202.JPG

SAM_0205.JPG

Bu akşam ilk iş olarak stepne'yi biraz daha yukarı aldım nedeni bisiklet taşıyıcısını engellemesi söz konusu.

SAM_0216.JPG

Sonrasında bisiklet taşıyıcısının hareketli meteşe ayaklarını arka sağ kapı menteşelerine fida ile moteledim. ardındanda duş camını yerine taktım.

SAM_0219.JPG

SAM_0223.JPG

SAM_0225.JPG

İstetmenin yerini yukarı kaldırmanız iyi olmuş. Plaka da ortaya çıkmış. Basamakta güzel. Basamağı bir yerden mi aldınız yoksa kendi imalatınız mı? Selamlar.

Tenteyi yerine alıştırdım boyadan sonra montajını yapacağım

SAM_0229.JPG

SAM_0236.JPG

SAM_0243.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,859
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR