Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,032
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Evet bir aracımız yok ama bir adı ve tam netleşmemiş bir planı var Adı BU BİR SEVDA. Neden olmasın hoş,da olur DÖRT MEVSİM BU BİR SEVDA.Kendine iyi bak tekrar kolay gelsin fikir ve görüşlerin icinde teşekkürler....

Etiketler

2013 . Beklentilerimizin gerçekleştiği huzurlu ve mutlu bol gezili bir yıl olmasını diliyorum. Saygılar (Gez-bil).

gez-bil' Alıntı:
2013 . Beklentilerimizin gerçekleştiği huzurlu ve mutlu bol gezili bir yıl olmasını diliyorum. Saygılar (Gez-bil).
Yeni Yılını en içten sevgilerimle kutlarım.Nice güzel yıllara.

Merhaba Tugay abi. Duş'daki geçici çözüm bu şekilde . 30+30 litre 2 adet ters çevrilerek duşun üst kısmında demonte bidon . geçen yılı bu şekilde atlattık.

SNC00012.jpg

SNC00014.jpg

gez-bil' Alıntı:
Merhaba Tugay abi. Duş'daki geçici çözüm bu şekilde . 30+30 litre 2 adet ters çevrilerek duşun üst kısmında demonte bidon . geçen yılı bu şekilde atlattık.
Başka yerden hava almadan aşağı nasıl su verebilirki?Boşalan suyun yerine ,ya su gelecek yahut hava.hava basıncı bidonu ezer. Bidon dibine ince bir boru düzeneği yaparsan başka.Sevgiler bizden.

Adil05' Alıntı:
Başka yerden hava almadan aşağı nasıl su verebilirki?Boşalan suyun yerine ,ya su gelecek yahut hava.hava basıncı bidonu ezer. Bidon dibine ince bir boru düzeneği yaparsan başka.Sevgiler bizden.
Merhaba Adil abi. söz konusu bidonların üst kısmında delik var . delikleri duş alırken vede su takviyesi yaparken açıyorum .hareket halinde sallantıdan suyun boşa dökülmemesi için kapatıyorum . Selamlar

gez-bil' Alıntı:
Merhaba Adil abi. söz konusu bidonların üst kısmında delik var . delikleri duş alırken vede su takviyesi yaparken açıyorum .hareket halinde sallantıdan suyun boşa dökülmemesi için kapatıyorum . Selamlar
İyi akşamlar.O zaman problem yok.Aynı yöntemleri bizde zamanla uygulayacağız gibi.Karavanda en büyük problem temiz su ve atık su.Şişme depo taşımayı bile düşünüyorum.Boşken hafif,yer problemim yok. Bagajım geniş.Sevgiler bizden.

Cok teşekkür ederim size zahmet oldu ama bana cok faydalı bir bilgi oldu.Kayda alınmıştır..

TUGAY58' Alıntı:
Cok teşekkür ederim size zahmet oldu ama bana cok faydalı bir bilgi oldu.Kayda alınmıştır..
Ne demek zahmet Tugay abi . bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak bu formun.doğası .selamlar

Sn gezbil tasarımınızı şişme depo sistemi ile birleştirerek değişik bir sistem cıkar kanısındayım.Tekrar teşekkürler..

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Sayın Gez-Bil SİL BAŞTAN yazısıyla ciddi bir atağa kalktığını görüyorum. Çok iyi olmuş. Artık idare etmek yok. İşi resmi yönüyle de bitir. Eminim çok hoş bir karavanın olcacak. Kolay gelsin. Selamlar.

Kolay gelsin nihayetine erecek işallah. Hayırlı olsun takipteyim.:smiley:

Selamlar Turan

Merhaba Mehmet Ali.kısa şasede ferah bir karavan yapmaya çalışıyorum.

Turan inan takibine değecek. taraklıda görüşmek ümidiyle hoşçakal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri