Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,033
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Merheba Tanju bugün İstanbul'da idim . Sağlık nedenlerinden dolayı fakat akşam bursaya dönünce yine kaldığım yerden devam ettim . camları taktım katlanır üst ranzanın tabanlarını hazırladım .fotolar yarın akşam . hoşçakal
.

Etiketler

gez-bil' Alıntı:
Merheba Tanju bugün İstanbul'da idim . Sağlık nedenlerinden dolayı fakat akşam bursaya dönünce yine kaldığım yerden devam ettim . camları taktım katlanır üst ranzanın tabanlarını hazırladım .fotolar yarın akşam . hoşçakal
.
Geçmiş olsun.Sağlıklar diliyorum.Karavan dizaynında başarılar dilerim.Sevgiler.
Adil

Çalışmakta olduğum işimin dışında kalan zamanda karavanım için yapabildiklerim.

SAM_0159.JPG

SAM_0157.JPG

SAM_0156.JPG

SAM_0155.JPG

SAM_0146.JPG

Su dolum ağzının yüksekliğine dikkat et, su deposu dolum ağzından en az 10cm alçak olmalıki su dolabilsin, depo yüksekliği ile dolum ağzının yüksekliğinin kontrol altında olduğunu sanıyorum...
Madem araç içinde bu kadar kaynak işine girecekdin, hurdalıkdan ducato tavan arka parçası alıp, ranzaların üstünüde 20 cm kadar yükseltseydin tam sıradışı bir karavan olacakdı..

Atilla abi beyan ettigin fikrin için teşekkür ederim. aynını düşünmedim diğil .bu 'durumda güneş panellerini öne almam gerekirdi bu kezde ön tarafdaki sunroof kapancaktı.

SAM_0129.JPG

SAM_0125.JPG

SAM_0161.JPG

SAM_0132.JPG

Sevgili gez-bil sil baştan çalışman da başarılar diliyorum. Tez zamanda bitirisin inşallah.
Selamlar
Kenan YAMA

Sayın Gez-Bil. İç planın hakkında mümkünse çizimle bizi bilgilendirir misin? Daha önce varsa kusura bakma. Yaptığın şeyler güzel ama planını görebilirsek yol haritan konusunda daha rahat fikir beyan edebiliriz diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun dilerim. Selamlar.

Merhaba Kenan iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim inşallah enkısa zamanda bitirmek nasip olur. hoşcakal

gez-bil' Alıntı:
Merhaba Kenan iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim inşallah enkısa zamanda bitirmek nasip olur. hoşcakal
Çalışmalar çok sağlam oluyor.Çürüklerin telafisi önemli.Dış görünüş önemli değil.Eline sağlık.Sevgiler.

Güzel plan. Aklıma takılan ranzanın iki katı da çift kişilik mi? Araç toplamda kaç kişilik oluyor? Selamlar. Kolay gelsin.

Merhaba mabirsen ranzalar çift kişilik toplamda 4 kişinin barına bileceği bir kamper olacak .üst ranza demonte.

Oturma grubunda da + 1 yatak çıkar herhalde. Güzel plan. Kolay gelsin. Bu yaza yetişecek herhalde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri