Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,565
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

gez-bil' Alıntı:
Sonrasında bisiklet taşıyıcısının hareketli meteşe ayaklarını arka sağ kapı menteşelerine fida ile moteledim. ardındanda duş camını yerine taktım.
Düşündüğüm gibi.Benimki tek delik.nasıl bir işlem yapacaksan hemen uygula.Benim zamanım yok.(bisiklet aparatı)Sevgiler.

Etiketler

Mustang'ın değişim sürecinde beni yaya bırakmayan kardeşi - LV- teşekkürler

SAM_0067.JPG

gez-bil' Alıntı:
Tenteyi yerine alıştırdım boyadan sonra montajını yapacağım

O küçük vidaların tavan sacını yırtacağı endişesi taşırım. İçeriden epeyce sağlam bir desteğe ihtiyacı olacaktır.

Bende tentenin mekanizmasını merak ettim, kolay bulunan bir şeymi, çok kibar duruyor.

Sayın TA2RX. endişene katılıyorum .kalıcı sabitlemede fılanş ve somunlu cıvata ile sabitleyecem.

Sayın AKA,
tente yapı marketlerde bulabileceğin balkon tentesi. montaj aparatı resimdekinden farklı vede plastik .montaj aparatlarını ve tente muhafazayı kendim becerebildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum.

Adil abi evet biraz öyle oldu . 3 adet büyük biklet veya devasa olmamak kaydıyla 1 motosiklet taşıycak büyüklüte ve sağlamlıkta oluyor.

Hafta sonunu Tirilye'de değerlendiren bir grup karavancı .bu arada ilhan abinin bilgi becerisi ve desteğiyle adil abinin televizyon ve uydu sistemini faliyete geçirdik.

SAM_0456.JPG

SAM_0457.JPG

SAM_0450.JPG

Stepne taşıyıcısının boyasını yaptım ve yerine montajladım. güneş panellerinin karkazını ve port bagaj ayaklarınıda hazıryayıp yerine sabitledim.

SAM_0658.JPG

SAM_0683.JPG

SAM_0693.JPG

İlhan abi aynen dediğingibi akşamları saat 19 dan sonra birşeyler yapmaya çalışıyorum . günün yorgunluğunun üzerine ikinci bir mesayi zor fakat karavanımla uğraşmanın keyfi yorgunluğumu hafifletiyor.

SAM_0702.JPG

SAM_0719.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR