Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,996
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Klima hava tahliye kapakları.

SAM_0694.JPG

SAM_0695.JPG

Etiketler

Karavanımın iç boyasını yaptım elektirik tesisatını çektim 220 ve 12 vol olarak

SAM_1046.JPG

SAM_1050.JPG

SAM_1051.JPG

Bisiklet taşıyıcının tekerlek kanallarını yaptırdım her üçününde kanal ölcüleri farklı .

SAM_1057.JPG

SAM_1064.JPG

SAM_0721.JPG

Emeğinize sağlık, güzel bir karavan oluyor... Umarım en kısa zamanda, hiç bir zaman bitmez ama tamamına erdirirsiniz...

bariscim' Alıntı:
Emeğinize sağlık, güzel bir karavan oluyor... Umarım en kısa zamanda, hiç bir zaman bitmez ama tamamına erdirirsiniz...
Merhaba Alpaslan bey. amacım yaz bitmeden karavnımı bitirmek .Elbette ihtiyaçlar ve eksikler olabilir güzel olan yollarda olmak .Teşekkür ederim . Hoşcakalın.

Tenteyi tamamlayıp montajını yaptım . Böylece bir eksik daha tamamlandı.

SAM_0953.JPG

SAM_0960.JPG

SAM_0973.JPG

gez-bil' Alıntı:
Çok şükür internet çeken bir yere geldik.Tenteyi takmak yolun yarısı demektir.Ayrıca bisiklet taşıyıcıları çok kullanışlı duruyor.Ben Bauhaustan aldığımı attım.Eline sağlık.devam.Sevgilerle kal.

Sayın gez-bil, Tirilyedeki resimler bitmiş hali sanırım.
Ellerinize sağlık güzel bir iş çıkarttınız.
Sağlıkla kazasız belasız geziler, mutlu kamplar dilerim.
Bu arada tenteye de bayıldım, ucuz ve kullanışlı oldu.

İyi gidiyor, kolay gelsin.
Selamlar
Kenan YAMA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR