Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,992
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Turan YUCEL' Alıntı:
Kardeş hadi koy şu resimleri yaptığın işleri görelim.

Selamlar Turan.
Turan henüz kayda değer bir gelişme yok olduğunda paylaşacağım. hoşçakal

Etiketler

Kubilay Ersoy' Alıntı:
Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.
Adına kurban olduğum,gezenbilire hoşgeldin.Firmaların verdiği fiatı yazmamışsın.Bildiğim kadarıyla günlük 150,200 lira arası.Dört günlük verirler mi bilmem.İnternette kiralık karavanlar bölümünü ziyaret edin.Sevgiler.

Kubilay Ersoy' Alıntı:
Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.
Hizli tren Ankara İstanbul hatti basladimi bilmiyorum.Basladigi bir cuma gunu cekirdek aileyle birlikte Ankara"ya atla gel. İki gun bolgeyi gez.gezilecek gorulecek yerimiz cok. Arac benden. Yakit,uc gunluk sigorta sizden, Baskent cevresini gezin,derim.
Hosgelirsiniz,esim ve ben sizi geldiginiz ilk gun evimizde agirlayabiliriz.
Karavan sevenler arasina hos geldiniz.

Ilginize teşekkürler , çocukların okulunu ayarlayın ilkbaharda bu geziyi gerçekleştirmek arzusundayız. Görüşmek dileği ile ...

Kardeşim nerelerdesin ha ben pasaklı Sali misali bi iş yapıyorum 6 ay sürüyor senin hızlı olman lazım hadi bakalım bekliyorum resimleri gerci benim ne internet kaldı ne telefon ttnetle mahkemelik olacam sanırım küfürden dolayı telefonuda

düşürdüm bu yazışmayıda derneğimizden yapıyorum selamlar

Tugay abi buralardayım bir yere gittiğim yok . Fakat malum iki iş bir arada olunca yavaş ilerliyor.

Abi - Kardeş Kadıköy buluşması

10173621_737216982995194_4161896194080132672_n.jpg

10330402_737217056328520_2658393509870383553_n.jpg

10156131_737217772995115_6744456093621148743_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR