Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,996

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

TUGAY58' Alıntı:
Kardeşim süperrrrr cıkmış

Benim,ki daha bi kaba oldu bende hevesleniyordum,ki süper bi iş cıkıyo diye senin,kinin yanında benimki yayınlanmaz ama durya bende yayınlayım be adım hıdır elimden gelen budur hani abimiz inanamamış ya Tugay abide yapıyo deyince görsünler ustayı behh.

Ha bu arada ruhsatıda aldım artık benimde bi karavanım oldu

Ha bu arada ruhsatıda aldım artık benimde bi karavanım oldu

Hayırlı olsun,sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.

buralpdi' Alıntı:
şu gizem ne zaman kalkacak acaba, meraklandık :smiley:
Levent söz konusu yapmayı düşündüğüm 15m3 peugeot boxer karavan adayımın tavanının arka kısmına artı bir yükseklik sağlama düşüncesiyle yapmış olduğum bir çalışma .

gez-bil' Alıntı:
Levent söz konusu yapmayı düşündüğüm 15m3 peugeot boxer karavan adayımın tavanının arka kısmına artı bir yükseklik sağlama düşüncesiyle yapmış olduğum bir çalışma .

bittiğindede görmek isteriz, selamlar :smiley:

Alaylı sözlerle dolu bin,Bilginin bin yolunda ilerleyeceğime...

Onurlu tek bir bilgisi olan bilginin bir yolunda durmayı tercih ederim...

Söz gümüşse,suküt altındır.....

TUGAY58' Alıntı:
Alaylı sözlerle dolu bin,Bilginin bin yolunda ilerleyeceğime...

Onurlu tek bir bilgisi olan bilginin bir yolunda durmayı tercih ederim...

Söz gümüşse,suküt altındır.....
Sevgili Tugay,gözlerini insana yönlendirirsen,eninde sonunda insanı görürsün.Ben 27 yıl insana baktım ve çok güzel insanlar gördüm.
Bakma sen onların alaylı ve mecazi sözlerine.Gün boyu insandan ayrı,eşya ile bire bir yaşayan,kendini bir şey sananların alaylı sözlerine.Eninde sonunda yalnızlığa mahkumdurlar.Onlar adına gerçekten üzülüyorum.Sevgiler.

Resim

P1060115.JPG

sevgili dostum,karavanınızı daha önce izlemiştim. birkaç ay önce ,hatta satıyordunuzz. satmadıysanız,satmayı düşününyorsanız cevap beklerim. selamlar dostum

Sn. Tibuk . Alakanızdan ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim.Karavanımı sattım.

Sn gez-bil

Sanırım bu karavanda geziye cıkmadan gidici gibi olabilir neden olmasın,ki özü ile sözü ile dört dört,lük bir iş cıkıyo.

TUGAY58' Alıntı:
Sn gez-bil

Sanırım bu karavanda geziye cıkmadan gidici gibi olabilir neden olmasın,ki özü ile sözü ile dört dört,lük bir iş cıkıyo.
Ver gazı bakalım.Zaten iş yerinde 16 saat çalışıyor.Bir gün kaç saat kuzum? Sevgiler.

Bezin
Mazot
Lpg
Yeni versiyon Elektirik koyma bakalım ikinci bahara, Ne dicek.
Savaş kazanmanın bir yoluda saldırıdan hemen önce verilen bir nasiyat bence birnevi gaz,Bende kardeşime bir abisi olarak destek olmaya calışıyorum hocam aslında bu desteği siz öğretmenler daha iyi bilir ve yaparlar.
Selamlar

Sevgili dostum alakanıza ben de çok teşekkür ederim.Bir sorumu cevaplarsanız sevinirim.Ben uzun zamandır t5 mini karavan sürmekteyim.İki kşilik aileyim.Aracımı büyütmek istiyorum,ancak yüksek tavan t5 ıle 11.5m3 dukato arasında bocalıyorum.Dukatonun yol tutuşu nasıl bilemiyorum teşekkürler.

tibuk' Alıntı:
Sevgili dostum alakanıza ben de çok teşekkür ederim.Bir sorumu cevaplarsanız sevinirim.Ben uzun zamandır t5 mini karavan sürmekteyim.İki kşilik aileyim.Aracımı büyütmek istiyorum,ancak yüksek tavan t5 ıle 11.5m3 dukato arasında bocalıyorum.Dukatonun yol tutuşu nasıl bilemiyorum teşekkürler.
Sn tibuk telefon numaramı size özelden mesaj olarak gönderdim .

Şaban kardeşim,telefonda anten ile ilgili soruların vardı nasıl sonuçlandırdın?

Selamlar,

cengiz kaya' Alıntı:
Şaban kardeşim,telefonda anten ile ilgili soruların vardı nasıl sonuçlandırdın?Selamlar,

Cengiz abi yine önceki gibi karasal yayına devam .
En azından şu anki düşüncem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR