mustang 68
Kamp II
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
Teşekkürler Murat Bey.
Teşekkürler Murat Bey.
Melih ben böyle bir şey düşünmemiştim iyi fikir teşekür ederimmelihbozkurt' Alıntı:Bu bulasiklik fikri cok guzel. Aslinda aklima baska bir yonde kullanimida gelmedi degil. Eger bulasiklik kapali konumda iken ocagi yakarsaniz, tepenyaki grill olarakta kullanabilirsiniz. Ornek asagida.
Teşekkür ederim Haşmet bey.drares' Alıntı:Sn.gez-bil, karavanınız çok şık olmuş güzel günlerde kullanmanızı dilerim
Sevgili Gezbil,bugünümün büyük bir bölümünü senin sayfana ayırdım.Yaptıkların fevkalade güzel ve ferah olmuş.İyi günlerde kullanmanı candan diliyorum.Sanki 15 m3 arabanın genişliği.Ellerine sağlık.Sevgilerde bizden olsun.Gözlerinden öperim.gez-bil' Alıntı:Karavancı dostlara bu güzel kampın kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim .
Adil abi çok teşekkür ederim . aynı samimiyetle saygı ve sevgiler bizden .Birde senden artık bir İKİNCİ BAHAR gezi belgeseli bekliyoruz. Hoşcakal.Adil05' Alıntı:Sevgili Gezbil,bugünümün büyük bir bölümünü senin sayfana ayırdım.Yaptıkların fevkalade güzel ve ferah olmuş.İyi günlerde kullanmanı candan diliyorum.Sanki 15 m3 arabanın genişliği.Ellerine sağlık.Sevgilerde bizden olsun.Gözlerinden öperim.
Sevgili Gezbil,Karavanını sattığını duydum.Her iki tarafa da hayırlı olsu.Güzeldi doğrusu.Sevgiler.gez-bil' Alıntı:Adil abi çok teşekkür ederim . aynı samimiyetle saygı ve sevgiler bizden .Birde senden artık bir İKİNCİ BAHAR gezi belgeseli bekliyoruz. Hoşcakal.
Hayırlısı Adil abi .Allah yeni sahibine kazası belasız güzel günlerde kullanmayı nasib etsin.Adil05' Alıntı:Sevgili Gezbil,Karavanını sattığını duydum.Her iki tarafa da hayırlı olsun Güzeldi doğrusu.Sevgiler.
Evet Ahmet abi aynen öyle inşallah düzgün bir 15 m3 araç bulurum.seyyah54' Alıntı:Şaban aracı satmışsın.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Güzel bir arac olmuştu.15 m3 e devammı.