Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,999
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Teşekkürler Murat Bey.

SAM_3650.JPG

SAM_3652.JPG

Etiketler

Lavabo çok iyi düşünülmüş elinize sağlık

Sn.gez-bil, karavanınız çok şık olmuş güzel günlerde kullanmanızı dilerim :smiley:

Karavancı dostlara bu güzel kampın kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim .

SAM_3671.JPG

SAM_3676.JPG

SAM_3678.JPG

SAM_3681.JPG

Bu bulasiklik fikri cok guzel. Aslinda aklima baska bir yonde kullanimida gelmedi degil. Eger bulasiklik kapali konumda iken ocagi yakarsaniz, tepenyaki grill olarakta kullanabilirsiniz. Ornek asagida. :smiley:

teppanyaki-grill-plate.jpg

melihbozkurt' Alıntı:
Bu bulasiklik fikri cok guzel. Aslinda aklima baska bir yonde kullanimida gelmedi degil. Eger bulasiklik kapali konumda iken ocagi yakarsaniz, tepenyaki grill olarakta kullanabilirsiniz. Ornek asagida. :smiley:

teppanyaki-grill-plate.jpg
Melih ben böyle bir şey düşünmemiştim iyi fikir teşekür ederim

SAM_3685.JPG

gez-bil' Alıntı:
Karavancı dostlara bu güzel kampın kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim .
Sevgili Gezbil,bugünümün büyük bir bölümünü senin sayfana ayırdım.Yaptıkların fevkalade güzel ve ferah olmuş.İyi günlerde kullanmanı candan diliyorum.Sanki 15 m3 arabanın genişliği.Ellerine sağlık.Sevgilerde bizden olsun.Gözlerinden öperim.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Gezbil,bugünümün büyük bir bölümünü senin sayfana ayırdım.Yaptıkların fevkalade güzel ve ferah olmuş.İyi günlerde kullanmanı candan diliyorum.Sanki 15 m3 arabanın genişliği.Ellerine sağlık.Sevgilerde bizden olsun.Gözlerinden öperim.
Adil abi çok teşekkür ederim . aynı samimiyetle saygı ve sevgiler bizden .Birde senden artık bir İKİNCİ BAHAR gezi belgeseli bekliyoruz. Hoşcakal.

gez-bil' Alıntı:
Adil abi çok teşekkür ederim . aynı samimiyetle saygı ve sevgiler bizden .Birde senden artık bir İKİNCİ BAHAR gezi belgeseli bekliyoruz. Hoşcakal.
Sevgili Gezbil,Karavanını sattığını duydum.Her iki tarafa da hayırlı olsu.Güzeldi doğrusu.Sevgiler.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Gezbil,Karavanını sattığını duydum.Her iki tarafa da hayırlı olsun Güzeldi doğrusu.Sevgiler.
Hayırlısı Adil abi .Allah yeni sahibine kazası belasız güzel günlerde kullanmayı nasib etsin.

Şaban aracı satmışsın.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Güzel bir arac olmuştu.15 m3 e devammı.

seyyah54' Alıntı:
Şaban aracı satmışsın.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Güzel bir arac olmuştu.15 m3 e devammı.
Evet Ahmet abi aynen öyle inşallah düzgün bir 15 m3 araç bulurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR